Αρχαία Ολυμπία: Καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην αυλή του σπιτιού του

Αρχαία Ολυμπία: Καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην αυλή του σπιτιού του

Βρήκαν αυτοσχέδιες γλάστρες με 44 δενδρύλλια κάνναβης 

Xania-xasisofyteia
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο, ανακάλυψαν στην Ηλεία μια αρκετά μεγάλη οικιακή... χασισοφυτεία οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αυτή τη φορά στο σπίτι ενός κατοίκου περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας που μάλιστα δεν την έκρυβε καν, αφού καλλιεργούσε τα δενδρύλλια στην αυλή του!

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και βρήκαν στην αυλή αυτοσχέδια γλαστράκια στα οποία ο δράστης καλλιεργούσε 44 δενδρύλλια κάνναβης και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Μόλις την προηγούμενη ημέρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας είχαν συλλάβει τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού σε περιοχή της Αμαλιάδας, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες, καθώς είχε στήσει στην αυλή του ένα αυτοσχέδιο θερμοκήπιο και καλλιεργούσε 50 δενδρύλλια κάνναβης.

Τον έπιασαν με ναρκωτικά στην Καβάλα

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα στην Καβάλα, διαπίστωσαν ότι κατείχε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 54,1 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αποφασισμένη να πάει «μέχρι τέλους» την υπόθεση Φουρθιώτη η κυβέρνηση - Η ώρα της δικαιοσύνης

Ιορδανία: Ο βασιλιάς «έσπασε» τη σιωπή του με διάγγελμα στη δημόσια τηλεόραση

Μητσοτάκης: Πώς και γιατί έκλεισε ερμητικά το παράθυρο των πρόωρων εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης