«Να μας λυπηθεί ο Θεός και να γίνουν καλά οι γονείς μου», λέει ο αδερφός της 16χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

«Να μας λυπηθεί ο Θεός και να γίνουν καλά οι γονείς μου», λέει ο αδερφός της 16χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

Σε καταστολή νοσηλεύται η μητέρα του - Θετικός βρέθηκε και ο πατέρας του 22χρονου

entatiki324
Δύσκολες ώρες για τον 22χρονο γιο της οικογένειας της 16χρονης μαθήτριας από τη Θήβα, που κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού την Τετάρτη το πρωί, όταν την μετέφερε ο πατερας της σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο πλευρό του 22χρονου βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί προσπαθώντας να του δώσουν κουράγιο στην δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. «Η αδερφή μου ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς. Η μητέρα μου είναι σε καταστολή στον Ευαγγελισμό. Εύχομαι να μας λυπηθεί ο Θεός και να γίνουν καλά οι γονείς μου»,είπε στο protothema.gr ο αδερφός της 16χρονης.

Η μητέρα του βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, αλλά σε καταστολή στον Ευαγγελισμό, ενώ ο πατέρας του νοσηλεύεται από το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς με κορωνοϊό. Αρχικά, ο άνθρωπος είχε ήπια συμπτώματα ωστόσο η κατάσταση της υγείας του προφανώς επιιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Παγωμένη είναι η γειτονιά της 16χρονης με το άγριο χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια και όπως λένε στο protothema.gr κανείς δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη από ένα δραστήριο παιδί.

Την ίδια στιγμή που οι γονείς του 22χρονου νοσηλεύονται, έχει διαταχθεί με εισαγγελική παραγγελία η νεκροτομή της 16χρονης αδερφής του για τα αίτια του θανάτου της. Σκοπός της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες των θεράποντων ιατρών.



Ειδήσεις σήμερα:

«Κλείδωσε» η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6μμ το σαββατοκύριακο στην Αττική - Σκληρό «lockdown» σε Πάτρα-Χαλκίδα


Ορέστης Τζιόβας: «Με τον κ. Φιλιππίδη είχα πρόβλημα… τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία»

Μπάιντεν: Η Γερουσία άνοιξε τον δρόμο για την έγκριση του πακέτου $1,9 τρισ. κατά της Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης