Λίγη ώρα μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος ήταν ένας εκ των κορυφαίων για τον Ολυμπιακό με 16 πόντους, αποθέωσε στο twitter την ελληνική φέτα.
«Αν δεν έχεις φάει φέτα στην Ελλάδα, δεν έχεις φάει ποτέ φέτα. Είναι καταπληκτική» έγραψε o Γάλλος ο οποίος για χρόνια ζούσε στις ΗΠΑ αφού αγωνίζονταν στο ΝΒΑ.
Si t’as jamais mangé de feta en Greece, t’as jamais mangé de feta. C’est incroyable lol
Ο Εβάν Φουρνιά απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα και ειδικά τις γεύσεις της χώρας. Θυμίζουμε πριν από τη φέτα είχε "αποθεώσει" και το σουβλάκι και είχε πάει να το γευτεί σε γυροπωλείο της περιοχής που μένει στα νότια προάστια.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.