Γερμανία: Εκκενώθηκε χριστουγεννιάτικη αγορά στην Κολωνία έπειτα από «ύποπτη» βαλίτσα
Έπειτα από έρευνες των πυροτεχνουργών δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο - Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό στην πόλη
Η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά της Χόιμαρκτ στην Κολωνία εκκενώθηκε το βράδυ της Κυριακής (15/12), όταν εντοπίστηκε στο σημείο εγκαταλελειμμένη βαλίτσα.
Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό στην πόλη, καθώς χθες είχε εκκενωθεί για τον ίδιο λόγο η αγορά στην Ρούντολφ Πλατς.
Η αγορά στην Ρούντολφ Πλατς έκλεισε χθες 10 λεπτά νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα, όταν η αστυνομία ζήτησε την άμεση εκκένωσή της, επειδή είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένη βαλίτσα. Όπως διαπίστωσαν οι πυροτεχνουργοί που έσπευσαν στο σημείο, η βαλίτσα περιείχε τελικά 5-10 κιλά άμμου. Η έρευνα σχετικά με τον ιδιοκτήτη της βαλίτσας συνεχίζεται.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.