Αγιο είχαν μία νεαρή γυναίκα και το παιδάκι της καθώς κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τροχαίο.
Η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα, όταν μετά από μία στροφή της Πατρών Πυργου, μετά τα Καμίνια (14ο χλμ) έχασε τον έλεγχο!
Το όχημα βρέθηκε εκτός οδοστρώματος, ανετράπη και σύρθηκε για αρκετά μέτρα.
Μητέρα και παιδί έμειναν εγκλωβισμένοι, αλλά ευτυχώς από το σημείο πέρασε ένας αστυνομικός, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή. Στο σημείο βρέθηκε και η Τροχαία η οποία διερευνά τα αίτια του τροχαίου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη