Ακόμα και... ναργιλέ κάνουν delivery στη Θεσσαλονίκη για να «αντέξουν» το lockdown

Ακόμα και... ναργιλέ κάνουν delivery στη Θεσσαλονίκη για να «αντέξουν» το lockdown

Η πρώτη εταιρεία delivery ναργιλέ στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός

nargiless
Η καραντίνα που έχει βάλει στη ζωή μας η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε αρκετούς επιχειρηματίες να στραφούν σε φρέσκες ιδέες, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές συνθήκες, αλλά και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τον πελατών τους, τηρώντας ταυτόχρονα τα μέτρα που έχει επιβάλει η πολιτεία.

Έτσι, τρεις φίλοι από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Hookah Delivery, την εταιρεία delivery ναργιλέ, έτσι ώστε να ικανοποιούν τους λάτρεις του ναργιλέ ακόμη και εν μέσω lockdown.

O Μενέλαος Φυτιλής, o Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και ο Λεωνίδας Καριπίδης βλέποντας τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά θέλησαν να εξελίξουν τα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής για τον ναργιλέ και αποφάσισαν να τον φέρνουν delivery στην πόρτα του σπιτιού μας!



«Η εταιρεία Hookah Delivery είναι η πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε αποκλειστικά με την διανομή κατ’οίκον ναργιλέ στην Θεσσαλονίκη και δημιουργήθηκε βλέποντας την ανάγκη του κόσμου να εξυπηρετηθεί στον χώρο του από μια premium υπηρεσία», αναφέρουν μιλώντας στο Thestival.

Κλείσιμο
Και οι τρεις τους προέρχονται από τον χώρο του entertainment και της εστίασης, διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για την πρόβλεψη των αναγκών του κοινού και όπως τονίζουν, η ιδέα τους έχει κερδίσει ήδη τους Θεσσαλονικείς. «Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που στηρίζει τις καινοτόμες ιδέες και αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το project αυτό. Έχοντας συμπληρώσει 2 μήνες λειτουργίας προσπαθούμε να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας μέρα με τη μέρα παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης στο σπίτι», σημειώνουν οι ιδιοκτήτες της εταιρίας.

Μέχρι στιγμής, οι ηλικιακές ομάδες που αναζητούν την παροχή των υπηρεσιών της Hookah Delivery ποικίλουν. «Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι η υπηρεσία μας καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών», τονίζουν ο Μενέλαος, o Κωνσταντίνος και ο Λεωνίδας.




Πώς κάνω την παραγγελία;

Για να κάνεις την παραγγελία χρειάζεται να ακολουθήσεις τρία απλά βήματα. Αρχικά, θα πρέπει να μπεις στο site hookahdelivery.gr, να επιλέξεις το είδος του ναργιλέ που θέλεις καθώς και για πόσο χρόνο επιθυμείς να τον μισθώσεις.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επικυρώσεις τις επιλογές σου και η παραγγελία αποστέλλεται για επεξεργασία στην βάση της εταιρείας. Τέλος, ο Hookah Expert παραλαμβάνει την παραγγελία και ξεκινάει τη διαδικασία ολοκλήρωσης και παράδοσης της.

Πηγή: Thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πώς χάλκευσαν το ημερολόγιο της τραγωδίας στο Μάτι

Mε κορωνοϊό και ο γιος του Τραμπ

Λινού στο protothema.gr: Να προτιμούμε το e-shopping από τα σούπερ μάρκετ, είναι πιο ασφαλές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης