Lockdown: Μειωμένη η κίνηση στη Βαρβάκειο παρά τις χαμηλές τιμές - Τι λένε οι παραγωγοί στο protothema.gr
Έριξαν τις τιμές στα προϊόντα τους τις ημέρες της καραντίνας αλλά ο κόσμος είναι διστακτικός
Λίνα Κεκέση
Παναγιώτης Κουφαλέξης
Μειωμένη είναι η κίνηση στη Βαρβάκειο Αγορά λόγω κορωνοϊού. Αν και οι τιμές κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα, η προσέλευση του κόσμου είναι περιορισμένη με αρκετούς πάγκους να μην έχουν ανοίξει όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του protothema.gr.
Σύμφωνα με τους παραγωγούς στη Βαρβάκειο, η τιμή της χοιρινής μπριζόλας κυμαίνεται στα 3 ευρώ ενώ οι τιμές για τα κοτόπουλα κυμαίνονται στα 2 ευρώ το κιλό και το μοσχαράκι ξεκινάει από 4,50 ευρώ. Όπως οι ίδιοι λένε στο protothema.gr έχουν ρίξει τις τιμές στα προϊόντα τους αυτές τις μέρες της καραντίνας αλλά ο κόσμος είναι διστακτικός.
Κλείσιμο
Αυξημένα είναι τα μέτρα προστασίας της υγείας καταναλωτών και εργαζομένων στη Βαρβάκειο Αγορά. Ο κόσμος δείχνει να έχει συμμορφωθεί σημαντικά στα μέτρα που υποδεικνύει το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΔΥ.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.