Πτολεμαΐδα: Διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνικών ειδών

Πτολεμαΐδα: Διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνικών ειδών

Οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα 80 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 589 πακέτα τσιγάρων

astynomia_2903
Στοχευμένη έρευνα στην κατοικία ενός 26χρονου αλλοδαπού στην Πτολεμαΐδα έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από αξιοποίηση στοιχείων σύμφωνα με τα οποία δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα 80 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 589 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και κατασχέθηκαν. Ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Ένας άνδρας και μία γυναίκα συνελήφθησαν σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης και Δίωξης Λαθρεμπορίας που τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους δέκα πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Στη συνέχεια, σε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας, βρέθηκαν άλλα 206 λαθραία πακέτα τσιγάρων, που επίσης κατασχέθηκαν. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Σε περιοχή κοντά στην Κρύα Βρύση Πέλλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 50χρονος ομογενής από την Αλβανία, όταν στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν 42 συσκευασίες καπνού των 25 γραμμαρίων, συνολικού βάρους ενός κιλού 50 γραμμάριων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. Ο ομογενής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Για 7+1 αδικήματα παραπέμπει τον Παπαγγελόπουλο το πόρισμα της πλειοψηφίας

Βαρουφάκης: Tο κάμπριο στο Instagram, η μπαντάνα και το... like από Yanis Varoufakis!

Η τριμερής στο Βερολίνο και η προσπάθεια της Άγκυρας να τορπιλίσει τις κυρώσεις από την ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης