Δίδυμο αλλοδαπών ρήμαζε τις αποθήκες στην Πτολεμαΐδα

Δίδυμο αλλοδαπών ρήμαζε τις αποθήκες στην Πτολεμαΐδα

Ο 49χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Eordaia-klopes
Τον επαγγελματικό εξοπλισμό που φύλαγαν στις αγροτικές αποθήκες τους στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας τρεις Έλληνες ηλικίας 41, 48 και 64 χρόνων, έβαλε στο μάτι ένα «δίδυμο» αλλοδαπών που άρπαξαν από την περασμένη Δευτέρα ως την Παρασκευή πλήθος μηχανήματα και εργαλεία μηχανολογικής και ηλεκτρολογικής φύσης.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας, οι οποίοι συνέλαβαν τον ένα ηλικίας 49 χρόνων, ενώ ο 47χρονος συνεργός του δεν εντοπίστηκε και αναζητείται. Σε ένα αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 49χρονου, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και συγκεκριμένα δυο χορτοκοπτικά μηχανήματα, ένα αλυσοπρίονο, ένας εκτυπωτής, ένα tablet και τέσσερα ζαντολάστιχα. Επιπλέον, στην κατοχή του 49χρονου κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών, ένας σιδερολοστός και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν και διάφορα άλλα αντικείμενα η προέλευση των οποίων εξετάζεται και πιθανολογείται ότι προέρχονται και αυτά από διαρρήξεις. Ο 49χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που άσκησε δίωξη για κλοπές σε βάρος του και σε βάρος του αναζητούμενου 47χρονου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αδέλφια με ποινικό παρελθόν διακινούσαν χασίς στον Βόλο

Άνοιξαν τα καταστήματα εστίασης σε όλη τη χώρα

Ηράκλειο: Ήθελε να της κλέψει την τσάντα και την... έστειλε στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης