Αδέλφια με ποινικό παρελθόν διακινούσαν χασίς στον Βόλο

Αδέλφια με ποινικό παρελθόν διακινούσαν χασίς στον Βόλο

Σε βάρος των δυο αδελφών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου

volos
Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν για μια ακόμη φορά δυο αδέλφια ελληνικής καταγωγής που τους είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών στον Βόλο, καθώς δέχθηκαν πληροφορίες ότι εξακολουθούν τις παράνομες ασχολίες τους.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι των δυο Ελλήνων και ανακάλυψαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 120,1 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά. Σε βάρος των δυο αδελφών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στο Ρέθυμνο

Έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. το βράδυ του Σαββάτου και βρήκαν μέσα μια συσκευασία με 117 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς του παράνομου εμπορεύματος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Άγρια δολοφονία 39χρονου Ελληνοκύπριου στο Σίδνεϊ - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι

Αυτές οι περιοχές θα πληγούν από το μεσημέρι με καταιγίδες και χαλάζι - Δείτε χάρτες μέχρι και το Σάββατο

Άνοιξαν τα καταστήματα εστίασης σε όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης