Ξαναχτύπησαν οι βάνδαλοι των ελαστικών στα Γιάννενα

Ξαναχτύπησαν οι βάνδαλοι των ελαστικών στα Γιάννενα

Έξι ημέρες μετά την σύλληψη ενός 33χρονου άνεργου που ομολόγησε ότι είχε σκάσει τα λάστιχα δεκάδων αυτοκινήτων...

Τί φόρεσαν οι σταρ στα Οσκαρ

Έξι ημέρες μετά την σύλληψη ενός 33χρονου άνεργου που ομολόγησε ότι είχε σκάσει τα λάστιχα δεκάδων αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους των Ιωαννίνων, οι βανδαλισμού συνεχίζονται κι αυτό σημαίνει ότι είτε ο δράστης ξαναχτύπησε, ή δεν ήταν μόνος! Ωστόσο, αυτή τη φορά τα περιστατικά είναι λίγα και μεμονωμένα.

Ο άγνωστος βάνδαλος χτύπησε στην οδό Σολωμού, όπου κατέστρεψε με αιχμηρό εργαλείο τα λάστιχα τριών αυτοκινήτων, προκαλώντας την οργή των ιδιοκτητών τους και την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής που δεν ξέρουν πώς να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους! Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον 33χρονο που είχαν συλλάβει την προηγούμενη εβδομάδα και είχε αφεθεί ελεύθερος, για να τον ανακρίνουν και να εξακριβώσουν αν συνεχίζει την δράση του.

Ο συγκεκριμένος βάνδαλος είχε προκαλέσει ζημιές ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ σκάζοντας τα λάστιχα 25 σταθμευμένων αυτοκινήτων σε κεντρικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα 13 στην οδό Λόρδου Βύρωνος, ένδεκα μέσα στον χώρο στάθμευσης γνωστού σούπερ μάρκετ και άλλα δύο στην οδό Κατσάρη. Στη σύλληψή του οδήγησε το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος των γύρω καταστημάτων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη και τον άφησε ελεύθερο.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης