Τίφανι Τραμπ: Κάποιος να τη φυλάει

Τίφανι Τραμπ: Κάποιος να τη φυλάει

Mια γεμάτη τόσο από δραστηριότητες όσο και από διασκέδαση και συγκινήσεις εβδομάδα πέρασε στη Μύκονο η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
triffany-trump_main01
Η κόρη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών από τον δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς πάρταρε σαν γνήσια Μυκονιάτισσα μαζί με την επιστήθια φίλη της Λίντσεϊ Λόχαν, ενώ δείπνησε και με τον δήμαρχο του νησιού Κωνσταντίνο Κουκά, ο οποίος ως γνήσιος τζέντλεμαν τη συνόδευσε μέχρι το αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή της.

Η εμφάνιση της Τίφανι στην παραλία μαζί με τους φίλους αλλά και τους σωματοφύλακές της ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι η σχέση της με την κομψή και ντελικάτη μεγαλύτερη αδελφή της Ιβάνκα είναι αποκλειστικά γονιδιακή (από την πλευρά του πατέρα τους) και ουχί στυλιστική. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν την Τίφανι από τη Λόχαν. Η νεαρή Τραμπ, η οποία σπουδάζει Νομικά στο περίφημο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν στην Ουάσινγκτον, εμφανίστηκε με ολόσωμο μαύρο μαγιό, με διαφάνειες σε κάποια σημεία, μια λευκή μακριά ποδιά να την καλύπτει από τη μέση και κάτω και μαύρα γυαλιά, ενώ είχε ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Η Τίφανι πέρασε αρκετές χαλαρές στιγμές με τους φίλους της ενώ ξεναγήθηκε στα κατατόπια του νησιού από τον δήμαρχο. Φυσικά αναχώρησε από την Ελλάδα με τις αποσκευές της βαρύτερες όχι μόνο από αναμνήσεις, καθώς ο κ. Κουκάς της δώρισε έντυπες εκδόσεις του Δήμου Μυκόνου και ένα ψηφιδωτό που απεικονίζει έναν από τους περίφημους Λέοντες της Δήλου.
triffany-trump02
H Tίφανι Τραμπ αποδέχτηκε την πρόσκληση που είχε απευθύνει στην οικογένεια Τραμπ κατά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο ο δήμαρχος της Μυκόνου


Πηγή: GALA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ