Ευρωεκλογές 2019: Οκτώ ημέρες άδεια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους που εργάζονται στο Δημόσιο

eurwekloges_2019_art

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι δικαιούνται 4+4 εργάσιμες ημέρες άδεια για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους – Τι προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Διευκολύνσεις στους δημοσίους υπαλλήλους που διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι στις προσεχείς ευρωεκλογές, με εγκύκλιο που υπογράφει η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Για τις ανάγκες των εκλογών, η εγκύκλιος προβλέπει ότι οι αρμόδιες Διευθύνσεις Προσωπικού θα πρέπει να δικαιολογήσουν στους υπαλλήλους που διορίστηκαν τέσσερις εργάσιμες ημέρες απουσίας, με αιτιολογία την χορήγηση της διευκόλυνσης την απόφαση διορισμού τους.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι κρίθηκαν διοριστέοι, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που προέκυψαν στα εκλογικά τμήματα, μετά την πρώτη κλήρωση του Αρείου Πάγου. Στγη δεύτερη κλήρωση, λόγω της μη επάρκειας των υποψηφίων, αναδείχθηκαν ως διοριστέοι και μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι κάτοχοι πτυχίου νομικής ή κάτοχοι πτυχίου άλλης σχολής, που κατέχουν θέση προϊσταμένου τουλάχιστον Τμήματος.

Παράλληλα, η εγκύκλιος καλεί τους δημοσίους υπαλλήλους που κατέχουν τα συγκεκριμένα προσόντα να ενημερωθούν εάν έχουν διοριστεί, ενώ τους υποδεικνύει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την εγκύκλιο.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

παλι γκολ εβαλε ο Αλ6!

ετσι! δωσε αδεια, παρε νοθεια!

Να κανετε

Το ίδιο και για τα παιδάκια που τα ορίζετε εφορευτική επιτροπή που δουλεύουν 6 μέρες την εβδομάδα για 500 ευρώ και τους μένει μια Κυριακή για ξεκούραση. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι;;;

Αλεξ

8 ημέρες και 1500 τσέπη από τη μία και από την άλλη στον ιδιωτικό που θα δουλεύουμε μέχρι σάββατο απόγευμα και μας στείλαν χαρτί να πάμε εφορευτική επιτροπή για 18 ώρες τη κυριακή ΔΩΡΕΑΝ...δε μπορεί να είναι όλα λάθος σε αυτό το μπ@@@@@ο

Σαυριδης

Λύση υπάρχει. Ψηφιστε άκρα. Αλλιως σκυψτε το κεφάλι και μη διαμαρτυρεστε,γινεστε κουραστικος

.!.!.!.

Η απόλυτη ΑΛΗΤΕΙΑ των δημοσίων ΚΟΠΡΩΝ!!! Δεν έχω πια λογια! Δε φτανει που θα τους πληρώσουμε 1000 ευρω για την «δουλεια» που θα κανουν,, τους δίνουν κ ΟΚΤΩ εργάσιμες άδεια για ... να ξεκουραστούν απο την υπερπροσπάθεια! Έλεος!!!

Καλά

Γιατί δεν δήλωσες να πήγαινες εσύ για δθκαστικός ρε... δουλευταρά;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε επίσης