Συγκεντρώσεις Βαρβιτσιώτη σε Περιστέρι και Γλυφάδα

Συγκεντρώσεις Βαρβιτσιώτη σε Περιστέρι και Γλυφάδα

O υπ. Ναυτιλίας, πέραν της Κεντρικής Ομιλίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην οποία συμμετείχαν πάνω από 3.000 συνέχισε τον κύκλο των ομιλιών του σε όλες τις γειτονιές της Β΄ Αθηνών

Συγκεντρώσεις Βαρβιτσιώτη σε Περιστέρι και Γλυφάδα
Συγκεντρώσεις σε Περιστέρι και Γλυφάδα πραγματοποίησε ο υπ. Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σε εποχές πολύ δύσκολες για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις, ο υπ. Ναυτιλίας, πέραν της Κεντρικής Ομιλίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην οποία συμμετείχαν πάνω από 3.000 συνέχισε τον κύκλο των ομιλιών του σε όλες τις γειτονιές της Β΄ Αθηνών. Οι δύο τελευταίες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε Περιστέρι και Γλυφάδα, δύο περιοχές, που όπως λέει ο Υπουργός τις «νιώθει ως σπίτι του».

Στο Περιστέρι, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παραδοσιακά τερματίζει στις πρώτες θέσεις σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς και ο δεύτερος είναι η Γλυφάδα, ο Δήμος στον οποίο μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα και στον οποίο έχει διατελέσει επικεφαλής και επικεφαλής Δημοτικής παράταξης.

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους φίλους μου από το Περιστέρι για αυτή την πρωτοφανή στις μέρες μας πολιτική συγκέντρωση», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρβιτσιώτης στους πολίτες του Περιστερίου.
Κλείσιμο

Η συγκέντρωση έγινε σε καφετέρια, αλλά οι συμμετέχοντες είχαν κατακλύσει και τον πεζόδρομο του Μπουρναζίου.  «Νιώθω σαν στο σπίτι μου, σε μία λαϊκή γειτονιά, που η εμπιστοσύνη και η φιλία εκτιμώνται διπλά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της φιλίας σας». 

Στη Γλυφάδα τον κ. Βαρβιτσιώτη προλόγισε ο Δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, που μίλησε «για τον Γλυφαδιώτη Υπουργό, που βοήθησε και θα συνεχίσει να βοηθά την πόλη».
Ο υπ. Ναυτιλίας έφτασε στο χώρο εκδηλώσεων στην παραλιακή, μετά την τελετή εγκαινίων του έργου επέκτασης του Προβλήτα III Εμπορευματοκιβωτίων, στις εγκαταστάσεις της COSCO, παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Επόμενο ήταν η επένδυση της Cosco, να τονισθεί ιδιαίτερα στην ομιλία του:

«Η νέα επένδυση της COSCO βάζει το λιμάνι του Πειραιά στο επίκεντρο του παγκόσμιου χάρτη, αυξάνοντας τη δυναμικότητα του από τα περίπου 3,5 εκατομμύρια στα 6,2.Εκ. Teus. Ήδη η χρονιά που πέρασε το λιμάνι του Πειραιά άγγιξε τα όρια της δυναμικότητας του και μέσα από τις νέες επενδύσεις θα μπορέσει να αναβαθμίσει τις δυνατότητες του και να ισχυροποιήσει τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων λιμανιών της Ευρώπης».

Απευθυνόμενος στους περισσότερους από 1.200 τους φίλους ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Εθνάρχη, Κωνσταντίνο Καραμανλή: «Η μεγαλύτερη κατάκτηση της χώρας κατά την μεταπολεμική περίοδο ήταν η είσοδος στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Οικογένειας και η διασφάλιση της θέσης της στις προηγμένες χώρες της Δύσης, απόφαση που οφείλεται στον Εθνάρχη και ιδρυτή της παράταξης μας, Κωνσταντίνο Καραμανλή. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει αυτή τη στρατηγική επιλογή. Σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω για να μην πληρώσει άλλη μια νέα γενιά λανθασμένες πολιτικές. Θα δουλέψω και την επόμενη τετραετία σκληρά για να φέρουμε αποτέλεσμα και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας και τους αγώνες σας. Μαζί θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη, για μια  Ελλάδα της Ευρώπης, για μια Ελλάδα της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα των νέων ανθρώπων».


 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης