Στάθης Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ, Α' Πειραία): Ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στα ψέμματα και στον εκφοβισμό

Στάθης Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ, Α' Πειραία): Ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στα ψέμματα και στον εκφοβισμό

Το γεγονός ότι υπάρχει ο άλλος, ελπιδοφόρος δρόμος επισημαίνει σε άρθρο του στο protothema.gr ο Στάθης Λεουτσάκος, διαβεβαιώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “μπορεί να προσφέρει διέξοδο και να οδηγήσει την χώρα σε ανάταση και ανασυγκρότηση σε προοδευτική κατεύθυνση

Στάθης Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ, Α' Πειραία): Ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στα ψέμματα και στον εκφοβισμό
Ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Πειραιά, τονίζει ότι “η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μια ιστορική ευκαιρία για νέους, προοδευτικούς ορίζοντες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη”.

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του κ. Λεουτσάκου:
Λίγες ημέρες έμειναν πριν την ιστορική εκλογική αναμέτρηση για τον τόπο μας στις 25 του Γενάρη, πριν τη μοναδική ευκαιρία του ελληνικού λαού να βάλει ένα τέλος στην μνημονιακή περιπέτεια της χώρας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο παρόλο το παραλήρημα λασπολογίας και αποπροσανατολισμού του απερχόμενου πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του, ότι υπάρχουν δυο, εκ δια μέτρου αντίθετοι δρόμοι για το μέλλον της Ελλάδας.

Ο ένας είναι δρόμος καταστροφικός, χωρίς τέλος, που χρεοκόπησε οικονομικά και κοινωνικά, το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού λαού και ο οποίος απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη αφαίμαξη της ελληνικής κοινωνίας. Έχει μια διαδρομή στρωμένη από υποταγμένες κυβερνήσεις στα συμφέροντα των δανειστών, με πρωθυπουργούς και υπουργούς υπαλλήλους της Τρόικα, που ετοιμάζουν και προσυμφωνούν, μεγαλύτερες περικοπές συντάξεων, μισθών, απολύσεις, θεσμοθετώντας έτσι την εξαθλίωση δια βίου.

Κλείσιμο
Υπάρχει όμως και ο άλλος δρόμος, που είναι ελπιδοφόρος, μπορεί να προσφέρει διέξοδο και να οδηγήσει την χώρα σε ανάταση και ανασυγκρότηση σε προοδευτική κατεύθυνση. Αυτόν ακριβώς τον δρόμο, της ελπίδας και της αναγέννησης της Ελλάδας και του ελληνικού λαού πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που έχει ένα ρεαλιστικό και βιώσιμο πρόγραμμα που περιλαμβάνει, άμεσες ενέργειες απεγκλωβισμού της ελληνικής κοινωνίας, από τα συντρίμμια που άφησαν πίσω τους οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις του μνημονίου. Προτείνει μία δέσμη κοινωνικά δίκαιων μέτρων όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η επαναφορά της 13ης σύνταξης, η θεσμοθέτηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. Μόνο έτσι μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για πραγματική ανάπτυξη. Μόνο με τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους μπορεί να σταθεί η ελληνική οικονομία και κοινωνία όρθια.

Ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στα ψέματα και στον εκφοβισμό. Το σίγουρο είναι ότι Μνημονιακοί σωτήρες δεν υπάρχουν, όπως αποτελεί και βεβαιότητα ότι με κυβέρνηση ΝΔ το μνημόνιο όχι μόνο παραμένει, αλλά βαθαίνει συνεχίζοντας τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας.
Έχουμε απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που θα βρούμε μπροστά μας και γι αυτό και ζητάμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Ζητάμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία όχι από εμμονή και αλαζονεία, αλλά για να έχουμε ισχυρό σύμμαχο στο πλευρό μας τη λαϊκή εντολή, ώστε να μην τεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ υπό την ομηρία μνημονιακών δυνάμεων και να μπορέσει να εφαρμόσει το προοδευτικό του πρόγραμμα που θα οδηγήσει τη χώρα μας σε ανάκαμψη και παραγωγική ανασυγκρότηση.
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μια ιστορική ευκαιρία για νέους, προοδευτικούς ορίζοντες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Στις 25 του μήνα ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει την ελπίδα, τη δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια και θα καταψηφίσει τον φόβο, την τρομοκρατία και την παρακμή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης