Ηλίας Βλαχογιάννης: ο υποψήφιος της ΝΔ στα Τρίκαλα που βρίσκεται κοντά στους πολίτες

Ηλίας Βλαχογιάννης: ο υποψήφιος της ΝΔ στα Τρίκαλα που βρίσκεται κοντά στους πολίτες

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των Τρικαλινών στις ομιλίες και τις δημόσιες εμφανίσεις του βουλευτή

Ηλίας Βλαχογιάννης: ο υποψήφιος της ΝΔ στα Τρίκαλα που βρίσκεται κοντά στους πολίτες
Λίγες μέρες πριν την Κυριακή των εκλογών και τα προγνωστικά σχετικά με τους βουλευτές που θα εκλεγούν παραμένουν δύσκολα. Στα Τρίκαλα θεωρείται πάντως δεδομένη η επανεκλογή του Ηλία Βλαχογιάννη, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές ομιλίες από καρδιάς, που αγγίζουν τους πολίτες, η δε ανταπόκριση του κόσμου είναι μαζική και ενθουσιώδης.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης, θεωρείται άνθρωπος του Καραμανλή καθώς αυτός τον «κατέβασε» στην πολιτική  και διατηρούν μέχρι και σήμερα άριστη σχέση καθώς συμμετείχε σε όλα τα γεύματα των «Καραμανλικών».  Η εκτίμηση των πολιτών στο πρόσωπό του έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές καθότι οι συμπατριώτες του, του έχουν χαρίσει μεγάλες και ιστορικές νίκες.



Το 2002 εξελέγει νομάρχης με ποσοστό 56,8% (56.999 σταυρούς) και έγινε ο πρώτος αιρετός νομάρχης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο νομό Τρικάλων. Το 2006 επανεξελέγη  με ποσοστό 55% (61.775 σταυρούς) με εκλογή από την πρώτη Κυριακή. Το 2012 εξελέγη πρώτος βουλευτής του νομού με 55,65% (13.354 σταυρούς ) - που αποτελεί το καλύτερο αποτέλεσμα αναλογικά σε όλη την Ελλάδα - ενώ ο δεύτερος βουλευτής έλαβε 9.413 σταυρούς.
Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης