Με τον Πέτρο Μολυβιάτη συναντήθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Με τον Πέτρο Μολυβιάτη συναντήθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθηνών επισκέφθηκε το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής - Τι συζήτησε με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών

Με τον Πέτρο Μολυβιάτη συναντήθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, για να συναντηθεί με τον Πέτρο Μολυβιάτη.

Οι δύο άντρες είχαν μια εκ βαθέων πολιτική συζήτηση εν όψει των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Συζήτησαν για τις πολιτικές και ευρωπαϊκές εξελίξεις που απαιτούν την ενίσχυση της θέσης της χώρας μας σε ένα νέο οικονομικό περιβάλλον, μετά και από τις αποφάσεις της ΕΚΤ.

Η στενή και διαχρονική προσωπική και πολιτική σχέση που τους συνδέει, δίνει συχνά τη δυνατότητα στους δύο να συναντώνται και να ανταλλάσσουν απόψεις για το πολιτικό γίγνεσθαι. Εχουν, άλλωστε, ακλόνητη φιλία ετών. Ο Πέτρος Μολυβιάτης είναι και νονός του γιου του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ο Πέτρος Μολυβιάτης υπήρξε πολιτικός μέντορας του Γιώργου Κουμουτσάκου, και η εκτίμηση στο πρόσωπο του επισφραγίστηκε, όταν ο πρώτος του εμπιστεύτηκε τη θέση του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ το 2004, θέση στην οποία παρέμεινε 5,5 χρόνια, καθόλη τη διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή.


Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης