Χρηματιστήριο Αθηνών: Απώλειες 0,87% στο κλείσιμο

Χρηματιστήριο Αθηνών: Απώλειες 0,87% στο κλείσιμο

Tα βιβλία κλείνουν κατά σειρά

xrimatistirio
Οι τράπεζες μαζεύουν τα κεφάλαια - Τετάρτη θα έχει κλείσει το βιβλίο προσφορών της Πειραιώς - και η αγορά συνεχίζει την περιδίνηση.

Όπως είναι προφανές, είναι απλώς θέμα χρόνου για την ελληνική αγορά η άνοδος διότι μετά τη συγκέντρωση των κεφαλαίων θα ακολουθήσουν οι τιτλοποιήσεις.

Και μέχρι τότε είναι ο ανοικτός ο δρόμος και για τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος, για τις ιδιωτικοποιήσεις ή οτιοδήποτε άλλο θετικό. Το μοναδικό θέμα για την ελληνική αγορά είναι να μην γυρίσουν τα διεθνή χρηματιστήρια, όχι λόγω του κορωνοϊού, αλλά λόγω σοβαρών προβλημάτων στις οικονομίες.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 902,98 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,87%. Με πτώσή 1,63% η Τράπεζα Eurobank στα 0,789 ευρώ. Πτώση 0,28% για την Εθνική Τράπεζα στα 2,84 ευρώ. Οριακά τα κέρδη για Εθνική στα 2,84 ευρώ. Με πτώση 0,67% η Τράπεζα Πειραιώς στα 2,98 ευρώ. Κέρδη 1,81% η Σαράντης στα 9 ευρώ. Με άνοδο 0,50% η Autohellas στα 8,12 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 52,3 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 4 εκατ. ευρώ και πλέον ήταν πακέτα στην Eurobank.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης