ΕΥΔΑΠ: Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του δευθύνοντος συμβούλου Ιωάννη Μπενίση

ΕΥΔΑΠ: Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του δευθύνοντος συμβούλου Ιωάννη Μπενίση

Με διευκρινιστική ανακοίνωση, η ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι  «δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, Ιωάννη  Μπενίση»

benisis_eydap
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από επιστολή του διευθύνοντος συμβούλου προς τους εργαζόμενους της εταιρείας επιχειρεί η ΕΥΔΑΠ, επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης του Ιωάννη Μπενίση από την ΕΥΔΑΠ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων αναφορικά με την υποτιθέμενη παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου, Ιωάννη Μπενίση, και τον διαγωνισμό «Λειτουργία και Συντήρηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας (Κ.Ε.Λ.Ψ.)» της ΕΥΔΑΠ, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

-    Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, Ιωάννη  Μπενίση.
-    Η ανάθεση της λειτουργίας και της συντήρησης του ΚΕΛΨ μέσω διαγωνισμού είναι μια συνήθης, νόμιμη διαδικασία, που επαναλαμβάνεται κάθε πέντε χρόνια. Δεν πρόκειται για πρωτόγνωρη διαδικασία.
-    Η διαδικασία ενός μεγάλου και τεχνικά πολύπλοκου διαγωνισμού είναι πολύμηνη, και τυχόν καθυστερήσεις δεν ωφελούν παρά μόνο τον υπάρχοντα εργολάβο.
-    Πρόκειται για μια διαγωνιστική διαδικασία η οποία τώρα ξεκινά, με ευμενέστερους όρους για την εξασφάλιση συμμετοχής πολλών εταιρειών. Δεν υπάρχει το παραμικρό μεμπτό σημείο στην όλη διαδικασία.
Κλείσιμο
-    Η ΕΥΔΑΠ είναι μία από τις μεγαλύτερες Ανώνυμες Εταιρείες στην Ελλάδα που πρέπει να διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία των εγκαταστάσεών της, ανεξαρτήτως συγκυριών.

dimosiefsi01

eydap01
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Ιωάννης Μπενίσης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης