ΝΝ Hellas: Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας 2018-2020

ΝΝ Hellas: Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας 2018-2020

Η ασφαλιστική εταιρεία ανακοίνωσε τη σύμπραξή της με την  Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την οικονομική-ασφαλιστική στήριξη των αθλητών μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

nnhellas_eoa
Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τη χρονική περίοδο 2018-2020 ανακοίνωσε ότι θα είναι η ΝΝ Hellas. Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όπως είπε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας, κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, η ΝΝ Hellas αναλαμβάνει να στηρίξει οικονομικά όλες τις αποστολές των αθλητών μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ θα τους παρέχει και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

«Πρόκειται για μία ενέργεια, που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα και γεμίζει όλους εμάς στην ΝΝ Hellas με υπερηφάνεια. Ταυτόχρονα αποτελεί τη σημαντικότερη χορηγία της ΝΝ, στα 36 χρόνια διαδρομής της, στην Ελλάδα. Οι αξίες της ΝΝ Hellas «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» είναι συμβατές με το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού. Η ΝΝ Ηellas ως Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό , με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής» ανέφερε σχετικά η κυρία Πολιτοπούλου.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που μία τόσο καταξιωμένη και αφοσιωμένη στον αθλητισμό, παγκόσμια εταιρεία, όπως η ΝΝ, στηρίζει το έργο της ΕΟΕ και συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει του Τόκιο, με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι αθλητές μας στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να κάνουν για μία ακόμα φορά υπερήφανο, όλο τον ελληνικό λαό» δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, καλώντας και άλλες εταιρείες/οργανισμούς να παραδειγματιστούν από την NN Hellas και να στηρίξουν του Έλληνες αθλητές.

Κλείσιμο
Παρούσα στην ανακοίνωση της χρυσής χορηγίας ήταν και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση, η οποία από τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Αθλητών μίλησε για την «μοναχική πορεία των αθλητών που γιγαντώθηκε στα χρόνια της κρίσης» και τη σημασία της οικονομικής-ασφαλιστικής στήριξης της NN Hellas στον αγώνα τους προς την κορυφή. «Όσοι επενδύσουν τα χρήματά τους στους αθλητές να είναι σίγουροι ότι θα πιάσουν τόπο» τόνισε.  

Σημειώνεται ότι τα χρήματα που χορηγούνται στους αθλητές για την ολυμπιακή προετοιμασία τους, καταβάλλονται στις αρμόδιες ομοσπονδίες για την αποστολή τους σε αγώνες στο εξωτερικό και στην υποδομή για τις απαραίτητες προπονήσεις τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης