Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Κάντε τις συναλλαγές σας κερδοφόρες!»

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Κάντε τις συναλλαγές σας κερδοφόρες!»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 29 Απριλίου, το εξειδικευμένο χρηματοοικονομικό σεμινάριο, που διοργάνωσε η γνωστή Συμβουλευτική Εταιρία Διαχείρισης Περιουσίας,  e-FSW

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Κάντε τις συναλλαγές σας κερδοφόρες!»
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 29 Απριλίου, το εξειδικευμένο χρηματοοικονομικό σεμινάριο, που διοργάνωσε η γνωστή Συμβουλευτική Εταιρία Διαχείρισης Περιουσίας,  e-FSW (www.e-fsw.gr) με τίτλο «Κάντε τις συναλλαγές σας κερδοφόρες!».  Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, αφορούσε στη λειτουργία των αγορών και τις τακτικές που μπορεί να εφαρμόσουν οι επενδυτές, ώστε να πραγματοποιούν κερδοφόρες κινήσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές πετυχαίνοντας έτσι τους οικονομικούς στόχους που θέτουν.

Συντονιστής του σεμιναρίου ήταν ο Σ. Καζαμπάκας, Γενικός Διευθυντής της e-FSW, με ομιλητές τους αναλυτές Σπύρο Βασιλείου και Γιώργο Κριπαράκο. Στη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν οι γενικές αρχές της θεμελιώδους και τεχνικής ανάλυσης, μελετήθηκαν διαγράμματα από πραγματικά παραδείγματα, αναπτύχθηκαν στρατηγικές trading, risk & money management και τέλος αναλύθηκε ο κομβικός ρόλος, που παίζει η πειθαρχία και η ψυχολογία σε κάθε επενδυτή.

Στο σεμινάριο, που λόγω της ιδιαίτερης απήχησης θα επαναληφθεί, παρευρέθηκαν 35 επενδυτές μεταξύ των οποίων ανώτατα στελέχη του χρηματοοικονομικού και του επιχειρηματικού κόσμου. H e-FSW (www.e-fsw.gr) είναι ανεξάρτητη εταιρεία Συμβούλων Διαχείρισης Περιουσίας με έδρα την Αθήνα.  Eιδικεύεται στο χρηματοοικονομικό τομέα και συνεργάζεται με μεγάλους Ελληνικούς και Διεθνείς Οίκους. Παρέχει Επενδυτικές Συμβουλές σε Ιδιώτες και Επιχειρήσεις καθώς και αποκλειστική διαχείριση, μέσω συνεργαζόμενων Ε.Π.Ε.Υ., οι οποίες εποπτεύονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης