Όλι Ρεν: Λυπάμαι για το «όχι» της Βρετανίας

Όλι Ρεν: Λυπάμαι για το «όχι» της Βρετανίας

Τη λύπη του για την απόφαση της Βρετανίας, να μη συμμετάσχει στην νέα δημοσιονομική συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέφρασε, σήμερα ο επίτροπος της ΕΕ....

Όλι Ρεν: Λυπάμαι για το «όχι» της Βρετανίας
Τη λύπη του για την απόφαση της Βρετανίας, να μη συμμετάσχει στην νέα δημοσιονομική συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέφρασε, σήμερα ο επίτροπος της ΕΕ για θέματα οικονομικής και νομισματικής πολιτικής Όλι Ρεν.
Ο κ. Ρεν κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου επεσήμανε ότι στη Βρετανία αρμόζει να βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης και όχι στο περιθώριο.

«Λυπάμαι πολύ που το Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν πρόθυμο να εγκρίνει το νέο δημοσιονομικό πακέτο. Λυπάμαι τόσο για την Ευρώπη και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κρίση, όσο και για τους Βρετανούς πολίτες και τις προοπτικές τους» είπε ο Ρεν σε συνέντευξη Τύπου.

«Θέλουμε μια ισχυρή και εποικοδομητική Βρετανία στην Ευρώπη και θέλουμε η Βρετανία να βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης και όχι στο περιθώριο» πρόσθεσε ο επίτροπος.

«Εάν αυτή η κίνηση αποσκοπούσε στο να αποφύγουν οι τραπεζίτες και οι χρηματοπιστωτικές εταιρίες του City τους ρυθμιστικούς κανόνες, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Πρέπει να αντλήσουμε όλοι διδάγματα από τη συνεχιζόμενη κρίση και να βοηθήσουμε στην επίλυσή της και αυτό αφορά και τον χρηματοπιστωτικό κλάδο» κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Ρεν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης