Κωστής Φραγκούλης: «Yπερήφανοι που η χώρα μας παραμένει η κορυφαία δύναμη στον κόσμο στη Ναυτιλία»

Κωστής Φραγκούλης: «Yπερήφανοι που η χώρα μας παραμένει η κορυφαία δύναμη στον κόσμο στη Ναυτιλία»

Το ετήσιο δείπνο για την Thanksgiving Day που διοργάνωσαν το Propeller Club Port of Piraeus με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο - Όσα είπε ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης

fragkoulis-tsounis
Το ετήσιο δείπνο για την Thanksgiving Day που διοργάνωσαν το Propeller Club Port of Piraeus με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο παρουσία του Επίτιμου πρόεδρου του Club πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζoρτζ Τσούνη ήταν αφορμή να ειπωθούν σκέψεις και απόψεις σχετικά με τη ναυτιλία, την ανθρωπιστική κρίση λόγω των πολέμων στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή και το μεταναστευτικό παρουσία 100άδων εκπροσώπων της ναυτιλιακής, επιχειρηματικής και πολιτικής κοινότητας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νικόλαος Μπακατσέλος αναφέρθηκε στο μήνυμα και στη σημασία της γιορτής των Ευχαριστιών ενώ μίλησε και για τις σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών, Ελλάδας και ΗΠΑ μέσω των οποίων, σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που ζούμε αντλούμε δύναμη και αίσθηση ασφάλειας για το παρόν και το μέλλον.

Ο πρόεδρος του Propeller Club Κωστής Φραγκούλης στην ομιλία του ανέφερε: «Απόψε γιορτάζουμε μια όμορφη, μακρόχρονη παράδοση. Το ετήσιο δείπνο μας για την Ημέρα των Ευχαριστιών, το οποίο διοργανώνουμε μαζί με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Το Επιμελητήριο είναι ένας πολύτιμος εταίρος στις συνεχείς προσπάθειές μας να ενισχύσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και τη συνεργασία για να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητές τους. Και οι δύο Οργανισμοί μας πιστεύουν ακράδαντα και υποστηρίζουν τις τεράστιες ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ των δύο εθνών»

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πότε αναμένεται ψυχρή εισβολή και χιόνια - Οι προβλέψεις για τον φετινό χειμώνα

Περιστέρι: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικες, 13, 14 και 16 ετών, για τον ξυλοδαρμό μαθήτριας

«Υπερήρωας» με αλυσοπρίονο: Πέντε απίστευτα βίντεο με τον νέο πρόεδρο της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης