«Πάτησαν» Ελλάδα οι Γάλλοι της Naval Group

«Πάτησαν» Ελλάδα οι Γάλλοι της Naval Group

Η ελληνική θυγατρική, το συμβόλαιο για τις Bellhara και η «μάχη» για τις κορβέτες

naval_group-2__2_
Περίπου ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή 3+1 φρεγατών και ενώ η «μάχη» για την προμήθεια κορβετών φουντώνει οι Γάλλοι του Ομίλου Naval αποκτούν πλέον μία σταθερή βάση στην Ελλάδα συστήνοντας ελληνική θυγατρική.

Η επωνυμία της θυγατρικής, που συστήθηκε μέσω της Υπηρεσίας μίας στάσης στο ΓΕΜΗ στις 28 Μαρτίου με έδρα την Αθήνα, είναι Naval Group Hellas Μονοπρόσωπη ΑΕ». Ως μοναδικός της εταίρος εμφανίζεται η Naval Group ενώ τα πρόσωπα που αποτελούν το ΔΣ είναι ο κ. Stephan Fremont, Αντιπρόεδρος της Naval Group, που εμφανίζεται ως Πρόεδρος της ελληνικής θυγατρικής, ο κ. Christophe Riboulleau, Αντιπρόεδρος Οικονομικών της Naval Group, ως μέλος του ΔΣ της θυγατρικής, όπως και ο κ. Massi Begous, ανώτερος Αντιπρόεδρος Διακυβέρνησης της Naval Group.

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι 25.000 ευρώ το οποίο διαιρείται σε 25.000 μετοχές με ονομαστική τιμή κάθε μία 1 ευρώ.

Ως σκοπός της εταιρείας, η οποία ορίστηκε να έχει διάρκεια 99 έτη, είναι: Ναυπήγηση πλοίων και πλωτών κατασκευών, υπηρεσίες διάλυσης πλοίων, υπηρεσίες επιθεώρησης και άλλων δοκιμών πλοίων, υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης πλοίων και σκαφών, υπηρεσίες επισκευής κινητήρων και στροβιλων πλοίων, υπηρεσίες έρευνας στην ναυπηγική και αεροναυπηγική, υπηρεσίες εταιρειών χαρτοφυλακίου (Holding), υπηρεσίες μελετών και επιβλέψεων ναυπηγού μηχανικού, υπηρεσίες μελετών μηχανολόγου μηχανικού γενικά, υπηρεσίες μετατροπής, ανακατασκευής και εξοπλισμού πλοίων, πλωτών εξεδρών και κατασκευών – Εργασίες υπεργολαβίας στο πλαίσιο της κατασκευής πλοίων και πλωτών κατασκευών, άλλες υπηρεσίες έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης στη μηχανική και την τεχνολογία, εκτός της βιοτεχνολογίας, υπηρεσίες μεταφοράς με διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού (logistics)

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα

Τι γράφει στο σημείωμα «ομολογίας» του ο μητροκτόνος στη Θεσσαλονίκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Το τέλος ενός ξαφνικού έρωτα

Survivor All Star: Η 4η υποψήφια προς αποχώρηση και το... μπλε καζάνι που βράζει - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης