Πώς η Μεσσηνία έγινε γη πολυτελούς real estate – 8 εντυπωσιακές κατοικίες υψηλού design δίπλα στη θάλασσα

Πώς η Μεσσηνία έγινε γη πολυτελούς real estate – 8 εντυπωσιακές κατοικίες υψηλού design δίπλα στη θάλασσα

Οταν το 2010 εγκαινιαζόταν η Costa Navarinο, που αποτέλεσε το όνειρο ζωής του ιδρυτή της, καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, κανείς δεν μπορούσε ακόμα να συλλάβει το εύρος της ανάπτυξης που θα περίμενε ολόκληρη πλέον τη Μεσσηνία

10_Nth-west_DT-2-768x406
Η Μεσσηνία είναι σήμερα ο τόπος όπου κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού δημιουργούν κατοικίες που αποτελούν πρότυπα ενός τρόπου ζωής πλάι στη θάλασσα. Οπως λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καραμπατάκης του K-studio, “σήμερα η Costa Navarino αποτελείται από διακριτές περιοχές ανάπτυξης με υπερπολυτελή ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, τέσσερα γήπεδα γκολφ καθώς και ολοκληρωμένες και ποιοτικές οικιστικές προτάσεις – τις Costa Navarino Residences – συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Γενικά υπάρχει μια ανάπτυξη και αναγνώριση της φυσικής ομορφιάς και της κληρονομιάς που διαθέτει η Μεσσηνία. Τα σπίτια έχουν ένα κόνσεπτ ενσωμάτωσης στο τοπικό περιβάλλον. Ένα περιβάλλον πολύ πλούσιο, βαθύ, πράσινο αλλά και παραγωγικό. Είναι ένα πολύ ζωντανό φυσικό τοπίο, φορτισμένο με πλούσιο παρελθόν και να μην ξεχνάμε ότι από εκεί ξεκίνησε η μοντέρνα ιστορία της Ελλάδας. Για αυτό η Μεσσηνία εξελίσσεται σε έναν από τους ισχυρότερους επενδυτικούς ‘μαγνήτες’ της χώρας. Τα design σπίτια είναι φυσικό επακόλουθο του φαινομένου της ανάπτυξης της περιοχής”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης