Mega deal για το Nammos – Συνεργασία του Πέτρου Στάθη με την Alpha Dhabi Holding

Mega deal για το Nammos – Συνεργασία του Πέτρου Στάθη με την Alpha Dhabi Holding

Η Alpha Dhabi διαθέτει χρηματιστηριακή αξία 70 δισ. δολαρίων και ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Άμπου Ντάμπι, τους Al Nahyan

nammos-dhalfi
Συμφωνία συνεργασίας με τη Monterock International του Πέτρου Στάθη ανακοίνωσε η Alpha Dhabi Holding, μία από τις ταχύτερες επενδυτικές εταιρείες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της Nammos Group, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Dark Room.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία των δύο πλευρών συμβολίζει την εξέλιξη του κλάδου luxury & lifestyle της Alpha Dhabi, εστιάζοντας στη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου και οδηγώντας στην περαιτέρω εξέλιξη όλων των brands.

Η Monterock, της οποίας επικεφαλής είναι ο Πέτρος Στάθης, είναι μία private equity εταιρεία, στο portfolio της οποίας βρίσκονται τα Nammos (Ντουμπάι, Κατάρ) και Nammos Hotel (Μύκονος). Στη σύνδεση Μύκονος - Ντουμπάι - Κατάρ ο κ. Πέτρος Στάθης έχει «συμπαίκτες» τους ιδρυτές του «Nammos» Ζαννή Φραντζέσκο και Σάμι Ιμπραήμ. Η Monterock, ταυτόχρονα, διαθέτει μια σειρά συμμετοχών σε μεγάλα brands στον χώρο του «hospitality και Food and Beverage».

Πρώτος στόχος της νέας συνεργασίας είναι η ανάπτυξη του Nammos και ως εστιατόριο, αλλά και ως ξενοδοχειακό brand σε διεθνή κλίμακα. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτό αποτελεί μόνο την αρχή μιας διευρυμένης δραστηριότητας, η οποία σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλα brands στον χώρο του Hospitality και F&B.

«Η συνεργασία έχει ως στόχο την ανάπτυξη τoυ project Nammos World, ένα φιλόδοξο σχέδιο για τη διεθνή επέκταση του Nammos, όπως και για την ανάπτυξη και τη διαφοροποιήση των προσφερόμενων υπηρεσιών» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Alpha Dhabi, η οποία διαθέτει χρηματιστηριακή αξία 70 δισ. δολαρίων και ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Άμπου Ντάμπι, τους Al Nahyan.

*Στην κεντρική φωτογραφία ο Hamad Al Ameri, Managing Director και CEO of Alpha Dhabi Holding

Πηγή: newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα

«Εκρηκτικό» κλίμα στα ελληνοτουρκικά με την απόφαση Kογκρέσου για F-16 και το διάβημα της Λιβύης

Βίντεο: Χελώνα παλεύει με καρχαρία μεσοπέλαγα και τον νικάει

Σοκαριστικό βίντεο: 28χρονη πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε γυμναστική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης