Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή Black Friday

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή Black Friday

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές - Οι οδηγίες της ΕΕΚΕ στους καταναλωτές για να μην πέσουν θύματα «μαϊμού» προσφορών αλλά και ψυχολογικής πίεσης για να προβούν σε αγορές

blackfriday6
Η 26η Νοεμβρίου είναι η μέρα της Black Friday 2021, την οποία αναμένουν πολλοί καταναλωτές για να κάνουν τις αγορές τους.

Η Black Friday έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, με τα καταστήματα που συμμετέχουν να διαφημίζουν δελεαστικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα για περιορισμένο αριθμό ημερών.

Ωστόσο, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) έχει προτείνει την τήρηση πέντε κανόνων, οι οποίοι βοηθούν τους καταναλωτές να μην πέσουν θύματα «προσφορών», που στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν κάποια έκπτωση.

Συγκεκριμένα, η ΕΕΚΕ επισημαίνει στους καταναλωτές:

Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και τελική), αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.


Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε μετά από 13 χρόνια η συντηρητική θητεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Ελεύθερη» η Αμερικανίδα ποπ σταρ

Ο Όσκαρ Πιστόριους έστειλε γράμμα στους γονείς της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ για να... αποφυλακιστεί!

Γλίτωσε το πρόστιμο η 11χρονη «εισβολέας» - Πως περιγράφει τη στιγμή που αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης