Γιατί οι πλούσιοι προτιμούν τα μεταχειρισμένα;

Γιατί οι πλούσιοι προτιμούν τα μεταχειρισμένα;

Παρόλο που διαθέτουν μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς, δείχνουν πως προτιμούν να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Ποιός είναι ο λόγος;

Στιγμιοτυπο_2021-07-27__7_18_44_μμ

Πολλά είναι τα προβλήματα που βίωσε η παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου το προηγούμενο έτος εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Πλέον, φαίνεται πως επιστρέφει η κανονικότητα και μοναδική τροχοπέδη συνιστά η έλλειψη ημιαγωγών, κάτι που επηρεάζει σημαντικά την παραγωγική δυνατότητα των κατασκευαστών.

Μουδιασμένοι είναι, φυσικά, και οι αγοραστές νέου αυτοκινήτου, οι οποίοι καλούνται να έχουν πολλή υπομονή, μιας και οι χρόνοι παράδοσης σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν ή και ξεπερνούν ακόμα και τους έξι μήνες.

Ανεπηρέαστοι δεν έχουν μείνει ούτε όσοι ανήκουν στα υψηλά κοινωνικό-οικονομικά στρώματα και έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πανάκριβα μοντέλα που για τους περισσότερους αποτελούν ανεκπλήρωτο όνειρο. Οι εύποροι οδηγοί, λοιπόν, αντί να περιμένουν επί μήνες για την παραλαβή του νέου τους supercar, προτιμούν να απευθυνθούν στην αγορά μεταχειρισμένων, στην οποία παρατηρείται έντονη κινητικότητα.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης