Παναθηναϊκός: Η στιγμή που ο Κέντρικ Ναν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του

Παναθηναϊκός: Η στιγμή που ο Κέντρικ Ναν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βίντεο από τη στιγμή που ο Αμερικανός έβαλε την υπογραφή του - Η κουβέντα για τον «Σημαδεμένο»

nunn-better
Οτι ο Κέντρικ Ναν έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που το γνωρίζαμε από χθες το βράδυ. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το πρωί της Τετάρτης ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, δημοσίευσε και ένα video από τη στιγμή που ο Αμερικάνος σούπερ σταρ υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, γράφοντας στο στην περιγραφή της ανάρτησης: «Βλέπετε αυτό που βλέπω; Γιατί εγώ βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague την επόμενη πενταετία», συμπληρώνοντας: «Πάμε να μπούμε στα βιβλία της ιστορίας».

Μάλιστα στο video που έχει ανεβάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος οι δύο άνδρες συζητούν για την ταινία του Αλ Πατσίνο, «Ο Σημαδεμένος» την οποία λατρεύει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, o οποίος λέει πως όταν σπούδαζε είχε δύο φίλους από την Σερβία και από την Τουρκία, με τουυς οποίους γνώριζε όλους τους διαλόγους.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα

Φορο-δικαστική εκκρεμότητα 11 εκατ. ευρώ του πατέρα Κασσελάκη για την πρώην βίλα του στην Εκάλη

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο - Εξαπάτησε πάνω από 800.000 ανθρώπους

Βάρβαρο έγκλημα στην Ινδία: 32χρονη έριξε τον κωφάλαλο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους - «Σκότωσε τον, μόνο τρώει» της έλεγε ο πατέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης