ΛΑΜΨΑ: Ενισχύει τη μετοχική της θέση η οικογένεια Αθανασίου Λασκαρίδη

ΛΑΜΨΑ: Ενισχύει τη μετοχική της θέση η οικογένεια Αθανασίου Λασκαρίδη

Στην ενίσχυση της μετοχικής της θέσης στην «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» προχώρησε η οικογένεια του κ. Αθανασίου Λασκαρίδη

954198
Στην ενίσχυση της μετοχικής της θέσης στην «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» προχώρησε η οικογένεια του κ. Αθανασίου Λασκαρίδη.

Με ανακοίνωσή της, η ΛΑΜΨΑ αναφέρει πως «οι ανακοινωθείσες σήμερα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μεταβολές στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας μας αποτελούν απλώς εσωτερικές ανακατανομές των οικογενειών Λασκαρίδη, με ουσιαστική ενίσχυση της συμμετοχής της ευρύτερης οικογένειας του κ. Αθανασίου Λασκαρίδη και δεν μεταβάλλουν αλλά ενισχύουν το δεσμό τους με την εταιρεία, ενώ αποτελούν εγγύηση για τη συνέχισή του και στις επόμενες γενιές».

Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση των πολυτελών ξενοδοχείων που βρίσκονται υπό τον ιδιοκτησιακό της έλεγχο. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρετανία», «King George» και «King’s Palace» στην Αθήνα, το ξενοδοχείο «Hyatt Regency» στο Βελιγράδι, το ιστορικό ξενοδοχείο «Mercure Excelsior» στο Βελιγράδι και το ξενοδοχείο «Sheraton Rhodes».

Πηγή: newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο με τους κωδικούς των πυρηνικών όπλων

Προσλήψεις δικηγόρων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Διαβάστε την προκήρυξη

Αυτός είναι ο Πακιστανός που ασέλγησε στην 5χρονη στον ιππικό όμιλο Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης