Θριαμβεύει η... «Καταστροφή» του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου

Θριαμβεύει η... «Καταστροφή» του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου

Νέο σίνγκλ με σκληρό θέμα (ναρκωτικά) από τον νεαρό και δημοφιλή καλλιτέχνη από την Πάτρα - Το βίντεο κλιπ έχει ήδη ξεπεράσει τις 250.000 θεάσεις στο YouTube

Katastro
Happy end στην... «Καταστροφή» του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου: Μετά τη μεγάλη αποδοχή από κοινό και ραδιοφωνικούς παραγωγούς του  «Στο κόλπο», ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Πάτρα Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μάς παρουσιάζει το νέο του σινγκλ. Πρόκειται για ένα up tempo τραγούδι με τίτλο «Καταστροφή» σε στίχους Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική Κάρολου Κώστογλου.

Όπως και στο προηγούμενο σινγκλ, ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος ξαφνιάζει, αυτή τη φορά με ένα σενάριο – αληθινή ιστορία! Πρόκειται για τον αγώνα απεξάρτησης από ουσίες που δίνει ένας νεαρός άνδρας που δοκιμάζει τα όριά του αλλά και τα όρια όσων τον αγαπούν και στέκονται δίπλα του μέχρι να καταφέρει τελικά να κερδίσει τη μάχη και τη ζωή. 

«Η μάχη αυτή είναι δύσκολη. Χρειάζεται πείσμα, θέληση κι υπομονή αλλά και αγάπη και συμπαράσταση. Δεν σ' αφήνουν να ξεφύγεις αλλά μπορείς να τα καταφέρεις» λέει ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος σε κάθε μία και σε κάθε έναν που δίνει τον αγώνα. 

Την «Καταστροφή» - που ξεπέρασε ήδη τα 250.000 views και έφτασε μέχρι τη θέση 56 στα καλύτερα του youtube - έχει σκηνοθετήσει o Θεόδωρος Ηλιόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο-κλιπ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης