Μια ξεχωριστή βραδιά με την αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη

Μια ξεχωριστή βραδιά με την αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη

Σήμερα εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143 στις 21:00 η ξεχωριστή Όλγα Βενέτη σε μια μοναδική βραδιά με τον τίτλο “Όσα η αγάπη ονειρεύεται”

veneti_big
Αρκεί μια βραδιά με την Όλγα Βενέτη για να τη θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή, να την ακούς να ερμηνεύει τραγούδια βγαλμένα από την ψυχή και την καρδιά, αυτά που πάντα θα φέρεις στο νου σε ξεχωριστές περιπτώσεις, που έχουν γράψει ήδη μαγικές στιγμές και χρυσές σελίδες στην Ιστορία του τραγουδιού. Μετά την τελευταία της αξέχαστη sold out εμφάνιση τον Οκτώβρη στον φιλολογικό σύλλογο Παρνασσός η Όλγα Βενέτη επανέρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.


Ο τίτλος της βραδιάς “Όσα η αγάπη ονειρεύεται” αφού η Όλγα επιλέγει αγαπημένα της ερωτικά τραγούδια από το ελληνικό και από το διεθνές ρεπερτόριο. Τραγούδια της καρδιάς που δημιουργούν μνήμες που ξεσηκώνουν, που έχουν αφήσει το σημάδι τους μέσα μας συνθέτουν ένα πρόγραμμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Μαζί με όλα αυτά θα ερμηνεύσει και το τραγούδι που μόλις ηχογράφησε, μια υπέροχη μπαλάντα με τον τίτλο “Για σένα” και μάλιστα για πρώτη φορά ζωντανά. Μαζί της ο ταλαντούχος τραγουδιστής Νίκος Σπέρης. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και την ενορχήστρωση έχει ο καταξιωμένος μαέστρος Χάρης Ανδρέαδης.


Είναι γνωστό πως ο,τι κάνει η Βενέτη το κάνει με πάθος. Όπως δήλωνε σε προηγούμενη της συνέντευξη στο “Πρώτο Θέμα”μιλώντας για το πάθος της με το τραγούδι: 'Έχει μάλλον να κάνει με τον τρόπο αντίδρασης και λειτουργίας. Ακόμα και στην πρόβα πάω λες και πρόκειται για παράσταση. Ο μαέστρος μου λέει: «Όλγα μην τα δίνεις όλα!» αλλά ξέρει πως όταν με συγκινεί το τραγούδι, νιώθω συνεπαρμένη: είναι σαν το τσουνάμι. Γιατί μπορεί να είμαι τυχερή που έχω μια δουλειά, όπου απασχολούμαι τα πρωινά και μου δίνει ένα μισθό, αλλά πάντα φεύγω τρέχοντας για να βρεθώ στην πρόβα.


Νιώθω σαν να πετάω. Έχω ζήσει πολλές συγκινήσεις μέχρι σήμερα, αλλά κάθε φορά είναι σαν η πρώτη φορά: μου έχει δοθεί η ευκαιρία δουλεύοντας για την Εθνική Λυρική Σκηνή, να εμφανιστώ τα καλοκαίρια στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, να χαρώ σημαντικές στιγμές με την αγαπημένη μου μαέστρο την Παλαμίδη, η οποία πρώτη με μύησε στο κλασικό τραγούδι ή μαζί με τον καθηγητή μου τον Ζερβάνο, εκείνη τη χρυσή δεκαετία. Μετά συνέχισα στο κλασικό, πάντα τραγούδι, με μια διακοπή λίγων χρόνων οπότε γέννησα το γιο μου, αλλά το τραγούδι παραμένει η εμμονή μου. 

veneti
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης