Το όνειρο της Αλεξίας Μιχαήλ ξεκινά με το «Δεν τηλεφώνησες»

Το όνειρο της Αλεξίας Μιχαήλ ξεκινά με το «Δεν τηλεφώνησες»

Με αισθησιακές εικόνες γεμάτες θάλασσα και ελληνικό καλοκαίρι το σινγκλ της ανερχόμενης τραγουδίστριας - Η απίστευτη περιπέτεια μιας νεαρής γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο, την ανεργία και την ανέχεια και κυνηγά το όνειρό της - Από το υπόγειο και την αφάνεια όπου ζούσε, κατάφερε να τραγουδά στο πλευρό του Πάνου Κιάμου

000_Alexia
Το νέο single της Αλεξίας Μιχαήλ «Δεν τηλεφώνησες» δημιούργησε αίσθηση από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Είναι μια γλυκιά ερωτική λάτιν μπαλάντα, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Κουτσογεωργάκη. Τα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ έγιναν στο Λαγονήσι. Εξού και το «άρωμα» είναι εντελώς καλοκαιρινό.



Για την Αλεξία Μιχαήλ ισχύει ό,τι και στα εφηβικά μυθιστορήματα, στα οποία οι ήρωες περνούν τα πάνδεινα πριν κατακτήσουν την ευτυχία: Ο δρόμος για την επιτυχία ξεκίνησε από ένα ανήλιαγο υπόγειο -μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό ισχύει κατά κυριολεξία. Η νεαρή, ταλαντούχα τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Αλεξία Μιχαήλ χρειάστηκε να κοπιάσει πολύ και να ξεκινήσει από χαμηλά για να γευτεί την επιτυχία. Από πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ και σερβιτόρα, βρέθηκε να τραγουδά στο πλευρό του Πάνου Κιάμου!



Επίσης η Αλεξία Μιχαήλ χρειάστηκε να παλέψει και να νικήσει τον καρκίνο. Και αφού κέρδισε τη μεγάλη μάχη για τη ζωή της, έμεινε άνεργη. Χωρίς καμία δόση μελοδραματισμού, η Αλεξία βρέθηκε να κατοικεί σε ένα ανήλιαγο υπόγειο, καθώς αυτό μπορούσαν να αντέξουν τα πενιχρά της οικονομικά. Όμως, όλα αυτά σήμερα ανήκουν στο παρελθόν. Η γοητευτική Αλεξία σφύζει από ζωή και απολαμβάνει το όνειρό της. Μπορεί να χαμογελά και να αισιοδοξεί για το μέλλον. Έχει δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση μέσω της οποίας προσφέρει ευεξία και χαλάρωση στους πελάτες καθώς και δουλειά σε νέους ανθρώπους. Και την ίδια στιγμή κάνει καριέρα στο τραγούδι, την μεγάλη της αγάπη.

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης