Evanescence: Επιστρέφουν με το νέο τους album "The Bitter Truth"

Evanescence: Επιστρέφουν με το νέο τους album "The Bitter Truth"

To νέο album των Evanescence "The Bitter Truth" θα κυκλόφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021

Evanescence
To νέο album των Evanescence "The Bitter Truth" θα κυκλόφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021, μετά από σχετική ανακοίνωση που έκανε η γνωστή μπάντα. Έχοντας εδραιώσει τη θέση τους στη ροκ σκηνή ήδη από το 1995, έρχονται να ξεσηκώσουν τους φανς τους με την κυκλοφορία πρωτότυπου υλικού περίπου 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου τους "Evanescence". 
71O6QlQ6DGL__SL1500_
To “The Bitter Truth” χαρακτηρίζει ο γνωστός σε όλους μας  goth ήχος και η ατμοσφαιρικότητα που χρησιμοποιούν οι Evanescence. Αυτός είναι και ο συνδυασμός, που τους έχει χαρίσει μέχρι τώρα 2 Grammy και πάνω από 23 εκ. πωλήσεις album παγκοσμίως. Οι ίδιοι φαίνεται να έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το album από τα τέλη Ιανουαρίου της προηγούμενης χρονιάς σε συνεργασία με τον παραγωγό Nick Rskulinecz στο Nashville.
EkhYJITWkAUenjY__1_
Το album θα περιλαμβάνει συνολικά 12 τραγούδια, εκ των οποίων το συγκρότημα έχει παρουσιάσει ήδη τα τέσσερα πρώτα. Τον Απρίλιο του 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο single "Wasted on You" και ακολούθησαν κατά σειρά τα "Game Is Over", "Use My Voice" και τέλος το "Yeah Right", το οποίο δημοσιεύτηκε μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του album. 

Evanescence - Yeah Right (Official Audio)

Αργότερα μέσα στην χρονιά και αν φυσικά οι συνθήκες το επιτρέπουν, οι Evanescence σχεδιάζουν μία περιοδεία στην Ευρώπη με την προοπτική  να συνεχιστεί και στον υπόλοιπο κόσμο.



Ειδήσεις σήμερα:

Άμπωτη: Πώς χάθηκαν τα νερά στην εποχή του Υδροχόου


Ο Άρης Σερβετάλης μεταμορφώνεται σε σύγχρονο Δον Κιχώτη


Lockdown: Χαλάρωση των μέτρων άμεσα εξετάζει η κυβέρνηση - Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης