Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το «Chemtrails Over The Country Club» της Lana Del Rey

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το «Chemtrails Over The Country Club» της Lana Del Rey

Το νέο άλμπουμ της Lana Del Rey «Chemtrails Over The Country Club» ανανεώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του για τις 19 Μαρτίου 2021

137563193_421191642654872_4644296612593373697_n
Έπειτα από πολλές αναβολές λόγω του Covid-19, η Lana Del Rey ανακοινώνει την 19η Μαρτίου του 2021 ως ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της album «Chemtrails Over The Country Club». Η προπαραγγελία του άλμπουμ έχει ήδη ξεκινήσει από τις 11 Ιανουαρίου, όταν και κυκλοφόρησε το ομότιτλο single και μαζί το music video.  

Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club (Official Music Video)


Ενώ, όμως, αρχικά το album επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020,  η κατάσταση που επικρατεί λόγω του Covid-19 ματαίωσε τα σχέδια της γνωστής τραγουδίστριας, με αποτέλεσμα το album να κυκλοφορήσει στις  19 Μαρτίου, αν και το έχει  ολοκληρώσει, όπως λέει, εδώ και καιρό. 
Η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μάς γνωστοποιεί με μία εικόνα το tracklist του album. Μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram,  κάνει λόγο για ένα album  folk, όμορφο και πολύ διαφορετικό από το “Norman Fucking Rockwell!”, που αποτελεί την προηγούμενη δισκογραφική της δουλειά. 




Από το album της δε θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει το single  «Let Me Love You Like A Woman», το οποίο έχει κυκλοφορήσει από τις 16 Οκτωβρίου 2020 και έχει ήδη συγκεντρώσει 5 εκ. views στο YouTube.

Lana Del Rey - Let Me Love You Like A Woman (Official Music Video)


Η 35χρονη τραγουδίστρια, καθώς προσπαθεί να μην δυσαρεστεί το κοινό της, πριν λίγες ημέρες μοιράστηκε μαζί του ένα νέο βίντεο. Πρόκειται για ένα post, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αφορά το teaser του νέου της video clip για το τραγούδι "White Dress".



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης