Ανάμεσα σε μελωδίες, πρόβες, παρτιτούρες και αγαπημένους καλεσμένους, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, μαζί με την ξεχωριστή μπάντα του Μουσικού Κουτιού, ερμηνεύουν το «Ένα Νέο Καλό» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Περικλή Βούρθη.
Νίκος Πορτοκάλογλου:«Κλεισμένος κι εγώ στο σπίτι, όπως όλοι μας στην περίοδο της καραντίνας, επιδόθηκα μετά μανίας στην μόνη θεραπευτική διαδικασία που ξέρω: να γράφω στίχους και μουσική, να παίζω κιθάρα και να τραγουδάω. Μέσα σε μια χρονιά γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις και κακά νέα, σας στέλνω ένα νέο τραγούδι που γεννήθηκε από την ανάγκη να βρω το αντίδοτο».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.