Φρόσω Στυλιανού – Για πάντα: Ένα τραγούδι για την αγάπη και τη διαφορετικότητα

Φρόσω Στυλιανού – Για πάντα: Ένα τραγούδι για την αγάπη και τη διαφορετικότητα

Δείτε το βίντεο κλιπ – Η δημιουργός του τραγουδιού αφηγείται μια ζωντανή ιστορία αγάπης και την χαρίζει στο κοινό με ένα ερωτικό γράμμα που καθόταν για καιρό χειρόγραφο στο συρτάρι της

Φρόσω Στυλιανού-Για πάντα-Official Video Clip
Η Φρόσω Στυλιανού παρουσιάζει το νέο της single «Για πάντα», με ένα βίντεοκλιπ αλλιώτικο από τα άλλα. Ένας ύμνος στην αγάπη χωρίς όρια, σύνορα, και στερεότυπα, με την σκηνοθετική ματιά και φωτογραφία του Χρήστου Τόλη. Η τραγουδοποιός, που υπογράφει τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση, ονειρεύεται έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να ζουν, να ονειρεύονται και να ερωτεύονται όπως θέλει η καρδιά τους. Στην πιο δύσκολη χρονική στιγμή της γενιάς της, η Φρόσω επιλέγει να αφηγηθεί μια ζωντανή ιστορία αγάπης και μας την χαρίζει μαζί με ένα ερωτικό γράμμα, που καθόταν για καιρό χειρόγραφο στο συρτάρι της. Κάπως έτσι γεννήθηκε το «Για πάντα»:

«Σ’ αγαπώ για όλες αυτές τις διαφορές μας...Εσύ γελάς δυνατά, εμένα πάντα κάτι με κρατάει ...Εσύ τρέχεις, χάνεσαι σαν αέρας. Εγώ είμαι η σταγόνα που πέφτει και περιμένει. Εσύ φωνάζεις, τσακώνεσαι, γίνεσαι κύμα. Εγώ είμαι η σιωπή που μια σε ησυχάζει, μια σε πνίγει.

Μα είναι ένας ήλιος ανάμεσα μας, δυνατός, τεράστιος. Ρίχνει το φως του στα όνειρα μας και κοίτα πώς μοιάζουμε τώρα.. Ίδιες οι ανάσες μας, η αγάπη, η δύναμη μας, τα μπλεγμένα χέρια, η ζέστη στα μάτια...Λαμπεροί κι οι δύο, ανήσυχοι, διψασμένοι, ελεύθεροι.
Ίδια η επιμονή μας, οι αντοχές μας, η φωτιά που μας καίει, η ψυχή που γεμίζει κι αδειάζει σαν ποτάμι σε κάθε πήγαιν’ έλα. Ανοιχτοί, καθαροί, θαρραλέοι.

Τίποτα χωρίς εσένα. Κι ας θέλει κόπο, κι ας έχει κλάματα και πανικούς. Πάντα μαζί σου, γιατί κρατάς αυτόν τον ένα παλμό μου, σαν το ένα και μοναδικό κλαρί στον γκρεμό. Εγώ κι εσύ δεν πέφτουμε. Εγώ κι εσύ ορκιζόμαστε στην πιο στενή, στενή επαφή. Στις συνθλιμμένες καθημερινότητες. Στη βράση. Στο χέρι που αρπάζει την γροθιά στον τοίχο. Στο χάδι που σε σηκώνει απ’ το βαρύ σου σώμα. Στον ψίθυρο. Στον χτύπο. Στην πιο αλμυρή εκπνοή. Στο κουράγιο. Στα λυγισμένα “έρχομαι”. Στα κερδισμένα “μείνε”..

Καμία απόσταση. Κανένας φόβος. Μόνο οι χαρές κι οι λύπες μας, μόνο οι ζωές μας, μόνο οι άνθρωποι μας, και οι δικοί των άλλων. Μόνο ο έρωτας μας, ακέραιος, έντιμος, γενναίος, σαν όλους τους αληθινούς έρωτες εκεί έξω.
Το τραγούδι αυτό είναι για ‘σενα. Γιατί το “για πάντα” δεν σταματά στα βήματα μας πάνω στη γη. Σταματά εκεί που τελειώνει ο κόσμος».

Φρόσω Στυλιανού-Για πάντα-Official Video Clip

Για πάντα
Στίχοι-Μουσική-Ενορχήστρωση: Φρόσω Στυλιανού
Σκηνοθεσία, Δ.Φωτογραφίας, Μοντάζ: Χρήστος Τόλης

Πιάνο-Μελόντικα: Αντρέας Αποστόλου
Κλείσιμο
Μαντολίνα: Γιώργος Γουμενάκης
Ακορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου
Βιολιά: Mαίρη Μπρόζη

Μίξη: Γιάννης Τούντας
Mastering: Γιάννης Xριστοδουλάτος-Sweetspot Production Studio

Ευχαριστούμε τους φίλους μας Στεφανία, Γεράσιμο, Ντεμέλζα, Τεό, Νικόλ, Μαρία, Δημήτρη και Σταύρο που μας χάρισαν λίγο από το φως τους με τη συμμετοχή τους στο βίντεο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης