Γιώργος Καπουτζίδης: Παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο

Γιώργος Καπουτζίδης: Παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο

Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Kapountzidis_Bandi_2
Μπορείτε να το δείτε, μπορείτε όμως και να το διαβάσετε...Ο λόγος για «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», τo πρώτο θεατρικό έργο με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη το οποίο παρουσιάζεται με επιτυχία στο θέατρο ΗΒΗ και κυκλοφορεί πλέον ως βιβλίο από την «Κάπα Εκδοτική».

Η επίσημη παρουσίαση του ομώνυμου με την παράσταση βιβλίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα από τον ίδιο τον συγγραφέα - ηθοποιό στο πλευρό του οποίου βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο θεατρικός επιχειρηματίας Πάνος Κατσαρίδης ενώ ρόλο συντονιστή είχε ο Τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε ο Καθηγητής Γλωσσολογίας Δρ.Νίκος Μαθιουδάκης.
Καπουντζιδης1_2
Μετά το τέλος της παρουσίασης ο Γιώργος Καπουτζίδης υπέγραψε τα βιβλία του
Παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του»


To απολαυστικό θεατρικό κείμενο - βιβλίο περιστρέφεται γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις, τον θεσμό του γάμου και τις έννοιες της πίστης και της απιστίας. Κεντρικοί ήρωες της ιστορίας είναι η Δήμητρα, η Κική, ο Χάρης και η Νατάσα, τέσσερις φίλοι, που ζουν στην Αθήνα τις δικές τους περιπέτειες.

Το βασικό ερώτημα που θέτει ο Γιώργος Καπουντζίδης μέσα από το κείμενο είναι το κατά πόσο μπορεί να είναι κάποιος ευτυχισμένος ζώντας μόνος του, χωρίς να έχει κάποιον σταθερό δεσμό. Την απάντηση θα την πάρεετε παρακολουθώντας την πλούσια σε χιούμορ παράσταση ή διαβάζοντας το βιβλίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης