Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ ο απόλυτος οδηγός για τη βελτίωση της συντροφικής και της συζυγικής ζωής

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ ο απόλυτος οδηγός για τη βελτίωση της συντροφικής και της συζυγικής ζωής

«Μη βασανίζεστε με μικροπράγματα στις σχέσεις και στην αγάπη» των Richard και Kristine Carlson

book-XRWMA
Ο απόλυτος οδηγός για τη βελτίωση της συντροφικής και της συζυγικής ζωής, που έγινε best seller σε 135 χώρες. Πώς να μην αφήνεις την καθημερινότητα να φθείρει και να καταστρέφει την πιο σημαντική σου σχέση.

Αυτή την Κυριακή το επαναστατικό βιβλίο «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα στις σχέσεις και στην αγάπη» των Richard και Kristine Carlson είναι στο ΘΕΜΑ.

Πόσες φορές νιώθεις τη σχέση σου να έχει ξεθωριάσει, να κυλά στη ρουτίνα και την μονοτονία; Κι όμως, ταυτόχρονα ξέρεις ότι η αγάπη δεν έχει χαθεί. Τότε τι φταίει;
Οι Richard και Kristine Carlson ανατέμνουν το πιο συνηθισμένο πρόβλημα των σύγχρονων σχέσεων και το τι ακριβώς απειλεί τον έρωτα.
Ένα σημείο-κλειδί και πηγή πολλών προβλημάτων, μια παγίδα την οποίαν ελάχιστα ζευγάρια αποφεύγουν εγκαίρως, είναι το να θεωρεί ο ένας τον άλλον σαν δεδομένο. Και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να μεταδοθεί αυτό το μήνυμα. Όπως πχ όταν θεωρούμε το δικό μας ρόλο πιο σημαντικό από το ρόλο του συντρόφου μας, όταν πιστεύουμε πως η δική μας συνεισφορά σε οποιαδήποτε πτυχή της κοινής μας ζωής είναι πιο σοβαρή και σπουδαία, και πως οι σύντροφοί μας είναι -υποτίθεται- «προνομιούχοι» που έχουν εμάς δίπλα τους κ.λπ. Φτάνουμε να ξεχνάμε να λέμε «παρακαλώ» και «ευχαριστώ», κι όταν χάνεται η ευγένεια, χάνεται η εκτίμηση. Το επόμενο και μοιραίο βήμα είναι να χαθεί η ερωτική έλξη. Η οποία κι αυτή με τη σειρά της θα σπρώξει ακόμη πιο χαμηλά την αλληλο-εκτίμηση κ.ο.κ.
Το βιβλίο των Richard και Kristine Carlson είναι το μονοπάτι για την προστασία της σχέσης από τα βλαβερά μικροπράγματα που την οδηγούν στο γκρεμό.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το σπουδαίο βιβλίο των Richard και Kristine Carlson «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα στις σχέσεις και στην αγάπη».

book
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης