Εκτάκτως το Σάββατο, το συνταρακτικό μυθιστόρημα του Jeffrey Archer «Τα Χρονικά των Κλίφτον - Βιβλίο 4: «Πρόσεξε τι θα ευχηθείς» είναι στο ΘΕΜΑ.

Εκτάκτως το Σάββατο, το συνταρακτικό μυθιστόρημα του Jeffrey Archer «Τα Χρονικά των Κλίφτον - Βιβλίο 4: «Πρόσεξε τι θα ευχηθείς» είναι στο ΘΕΜΑ.

BOOK-XRWMA
Τα πιο έντονα πάθη, η πιο βαθιά συναισθηματική άβυσσος, δημιουργείται πάντα μέσα στην οικογένεια. Το μίσος βάζει φωτιά στη διάθεση για εκδίκηση, μεταμορφώνοντας σε ματωμένη αρένα τις σχέσεις ανάμεσα σε δύο δυναστείες.

Το «Πρόσεξε τι θα ευχηθείς», ως το 4ο μέρος των «Χρονικών των Κλίφτον», είναι από τα πλέον σαγηνευτικά βιβλία της σειράς, τόσο από την άποψη της πλοκής, όσο και από πλευράς αφήγησης. Ο Jeffrey Archer επιδεικνύει ασυναγώνιστη συγγραφική δεξιοτεχνία, εμπλουτίζοντας διαρκώς τη δράση με εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά και νέους χαρακτήρες.

Το συνταρακτικό μυθιστόρημα του Jeffrey Archer  «Πρόσεξε τι θα ευχηθείς» είναι στο ΘΕΜΑ.


Το «Πρόσεξε τι θα ευχηθείς» ξεκινά από ένα δυσοίωνο τηλεφώνημα, από αυτά που κανένας γονιός δεν θα ήθελε ποτέ να λάβει: Ο Σεμπάστιαν, ο γιος του Χάρι Κλίφτον και της αγαπημένης του συζύγου, Έμμα Μπάρινγκτον, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα. Ωστόσο, ενώ το ζεύγος Κλίφτον σπεύδει αλλόφρον στο νοσοκομείο, κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει εάν ο Σεμπάστιαν ζει, αν σκοτώθηκε ή οτιδήποτε σχετικό με την κατάστασή του. Παράλληλα, η Τζέσικα, (θετή κόρη του Χάρι Κλίφτον και της Έμμα Μπάρινγκτον, αλλά στην πραγματικότητα ετεροθαλής αδελφή της Έμμας) κερδίζει υποτροφία για τη Σχολή Καλών Τεχνών, όπου ερωτεύεται έναν συμφοιτητή της, τον Κλάιβ Μπίνγκαμ. Πολύ γρήγορα το ειδύλλιο μετατρέπεται σε επικείμενο γάμο -αλλά τότε ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως.

Παλιές έριδες, μίση και μια εκδικητική μανία ξυπνούν και επιτίθενται στο ζευγάρι, εμπλέκοντας τις οικογένειες σε έναν πραγματικό πόλεμο. Ταυτόχρονα, σε ένα άλλο μέτωπο, εξελίσσεται μια διαφορετική, εξίσου λυσσαλέα, διαμάχη: Στην επιχειρηματική αυτοκρατορία της οικογένειας Μπάρινγκτον υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις, στις οποίες η Έμμα διαδραματίζει αποφασιστικό ρόλο, διεκδικώντας την προεδρία του πανίσχυρου ναυτιλιακου ομίλου. Όμως, ακριβώς τη στιγμή που αρχίζει η ναυπήγηση ενός πλωτού ανακτόρου, του περιβόητου υπερωκεανίου Μπάκιγχαμ, όλοι τα βάζουν με όλους και η αγωνία συνεπαίρνει τον αναγνώστη, κυριολεκτικά έως την τελευταία σελίδα ενός καταπληκτικού βιβλίου.

BOOK-IN-ARTICLE


Μη χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εμβληματικό μυθιστόρημα «Πρόσεξε τι θα ευχηθείς» του Jeffrey Archer.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης