Ταξίδι στην Ελλάδα»: Δείτε το τρέιλερ της νέας βρετανικής ταινίας

Ταξίδι στην Ελλάδα»: Δείτε το τρέιλερ της νέας βρετανικής ταινίας

Πρόκειται για την κινηματογραφική εκδοχή της γνωστής βρετανικής τηλεοτπικής σειράς «The Trip» που αφιέρωσε το τέταρτο μέρος της αποκλειστικά στην Ελλάδα

the-trip-to-greece1

O ήχος του μπουζουκιού, το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, οι ασύγκριτες νοστιμιές της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας αλλά και πανέμορφα ελληνικά τοπία και σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι πρωταγωνιστούν στο τέταρτο μέρος της δημοφιλούς βρετανικής τηλεοπτικής σειράς «The Trip».

Το «The Trip to Greece» ή αλλιώς «Το Ταξίδι στην Ελλάδα», που γυρίστηκε πέρσι, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες γνωστού σκηνοθέτη Μάικλ Γουιντερμπότομ έχει ήδη προβληθεί στο BBC, μέσα από τέσσερα διαφορετικά επεισόδια ενώ προγραμματίζεται να βγει και στις κινηματογραφικές αίθουσες σε μορφή ταινίας.

The Trip To Greece - Official Trailer I HD I IFC Films

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, ηθοποιοί Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον, επιχειρούν να ζήσουν την δική τους σύγχρονη «Οδύσσεια» και να ανακαλύψουν την δική τους Ιθάκη. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους περνούν από την Λέσβο, την Χαλκιδική, τους Δελφούς, τη Μάνη, την Πύλο, την Ύδρα, την Αθήνα και την Κεφαλονιά για να καταλήξουν στην μοναδική Ιθάκη.

Επισκέπτονται τον Ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, την Αρχαία Αγορά της Αθήνας, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το νησί της Ύδρας, το Σπήλαιο του Δυρού, το Παλάτι του Νέστωρα, το Νιόκαστρο Ναυαρίνου στην Πύλο, την Αρχαία Στάγειρα, μιλούν για την ελληνική ιστορία και φυσικά δοκιμάζουν όποια γαστρονομική ελληνική πρόταση βρίσκουν ενδιαφέρουσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - κορωνοϊός: Βίντεο μέσα από ΜΕΘ καταγράφει την «πρώτη γραμμή» της μάχης με τον ιό

Κορωνοϊός: Έλληνας που ζει στην Νέα Υόρκη χαρακτηρίζει «τανία τρόμου» τα όσα ζουν

Κορωνοϊός: Μέσα στη μεγαλύτερη ΜΕΘ της Ισπανίας - «Ούτε στον πόλεμο, ούτε εδώ υπάρχουν ωράρια»






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης