Θοδωρής Κοτονιάς: «Τα 20 χρόνια της διαδρομής μου είναι ένα πλέγμα από όμορφες και δύσκολες καταστάσεις»

Θοδωρής Κοτονιάς: «Τα 20 χρόνια της διαδρομής μου είναι ένα πλέγμα από όμορφες και δύσκολες καταστάσεις»

Ο Θοδωρής Κοτονιάς, διανύοντας τον 20ο χρόνο στην πορεία της δισκογραφίας του, ετοιμάζεται για μια καλοκαιρινή μουσική γιορτή στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, παρέα με όσους φίλους ταξίδεψε, αλλά και πρόκειται να συνταξιδέψει δημιουργικά

kotonias-podcast-2605
Μια επετειακή γιορτή με τραγούδια που κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ. Την Τρίτη 4 Ιουνίου θα μοιραστεί μαζί με το κοινό τραγούδια του που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και θα  τραγουδήσει με τους φίλους καλεσμένους και άλλα που, επίσης, έχουν γράψει τη δική τους μουσική ιστορία.Με αυτή την αφορμή ο τραγουδοποιός μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβουλου.

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της συναυλίας που εχει τίτλο "Με βάρκα την καρδιά" επίσης είπε οτι στη γιορτή συμμετέχουν αλφαβητικά οι Νίκος Βενετάκης, Βασίλης Δραμουντάνης, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Παντελής Θαλασσινός, Βιολέτα Ίκαρη, Καίτη Κουλλιά, Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, Σαββέρια Μαργιολά, Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Μαρία Παπαλεοντίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Σκουλάς, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Ερήνη, Σουσάνα Τρυφιάτη, Χρήστος Τσιαμούλης, Sadahzinia και Haig Yazdjian. Στο τέλος του podcast απολαύστε την επιτυχία του με τίτλο "Τα Κλειδιά" σε μουσική,στίχους και ερμηνεία δική του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης