Το Nemo που κέρδισε τη Eurovision διασκεδάζει με Σάττι και Πανταζή

Το Nemo που κέρδισε τη Eurovision διασκεδάζει με Σάττι και Πανταζή

Η νέα ανάρτηση στο Instagram και η στήριξή του στη Μαρίνα Σάττι

nemo333
Το Nemo που κέρδισε τη φετινή Eurovision και η Μαρίνα Σάττι ανέπτυξαν μια φιλία κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ ο εκπρόσωπος της Ελβετίας δεν έκρυψε ότι από όλα τα υπόλοιπα κομμάτια, προτιμούσε το «Ζάρι».

Ίσως η δημόσια στήριξή του στην ελληνική αποστολή, να έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι η Ελλάδα πήρε το 12άρι της από την Ελβετία.

Το Nemo έγινε φαν της Μαρίνας Σάττι και εξακολουθεί να στηρίζει τη φίλη που απέκτησε στη Eurovision και μετά τον διαγωνισμό. Σε νέο story που ανέβασε μέσω Instagram, το Nemo κατέγραψε τον εαυτό του ενώ έκανε βόλτα στο Παρίσι και παράλληλα άκουγε ένα νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, με τον Λευτέρη Πανταζή.

Δείτε το βίντεο
Το Nemo που κέρδισε τη Eurovision διασκεδάζει με Λεπά και Σάττι
Κλείσιμο
Ο 23χρονος είχε εκφράσει από την αρχή τον θαυμασμό του για τη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική αποστολή. Λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού, το ήδη μεγάλο φαβορί ανέβασε ένα κλιπ, στο οποίο κρατά ένα μικρό σημαιάκι, που απεικονίζει στιγμιότυπο του βίντεο κλιπ του «Ζαριού» και συγκεκριμένα, το σημείο με τη Μαρίνα Σάττι στην Ακρόπολη. Στο TikTok του συμπεριέλαβε απόσπασμα από το «Ζάρι».

«12 πόντοι στη Μαρίνα, καλή επιτυχία» έγραψε στη λεζάντα ενώ πάνω στο βίντεο τόνισε «αγαπώ τη Σάττι».

@nemothingsss

12 points marina @SATTI good luck 💖

♬ πρωτότυπος ήχος - pepetrakos

Στον τελικό, όταν ανακοινώθηκε το 12άρι της Ελλάδας στην Ελβετία, η Μαρίνα Σάττι τρέχει προς το μέρος της ελβετικής συμμετοχής και αγκαλιάζει τον καλλιτέχνη. Το ίδιο είχε κάνει και το Nemo πιιο πριν, όταν έμαθαν ότι και η Ελβετία έδωσε στην Ελλάδα 12 βαθμούς.

Οι δυο τους όλες αυτές τις ημέρες, ανέπτυξαν μια δυνατή φιλία και φροντίζουν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο. Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν όλοι οι εκπρόσωποι των χωρών κάθονταν δίπλα δίπλα, ενώ σε πολλά στιγμιότυπα του διαγωνισμού εθεάθησαν να κάνουν παρέα.

Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε η νίκη του Nemo, η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Ελβετός καλλιτέχνης στη σκηνή, όπου ανέβηκε για να παραλάβει το τρόπαιο και να ερμηνεύσει ξανά το «The Code».
νεμο
Μετά τη νίκη του στον διαγωνισμό, το Nemo μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για τις «φιλίες ζωής» που πιστεύει ότι έκανε στον διαγωνισμό, αναφέροντας τη Μαρίνα Σάττι και λέγοντας πως θα ήθελε να ηχογραφήσει ένα τραγούδι μαζί της.

Nemo wants to collaborate with Marina Satti 🇬🇷🇨🇭🤍 #eurovision #marinasatti #zari #nemo #thecode


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν την Πέμπτη στα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή στα ΓΕΛ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις - Το πρόγραμμα

Ανάσα στην αγορά κατοικίας - Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb ετοιμάζει η κυβέρνηση


Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης