H Dido έρχεται στην Αθήνα

H Dido έρχεται στην Αθήνα

Θα δώσει μία συναυλία, στις 22 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Dido
Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, παρόλα αυτά, έχουν αρχίσει ήδη να ανακοινώνονται τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών που θα πρωταγωνιστήσουν το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι. Μόλις πληροφορηθήκαμε λοιπόν πως ανάμεσά τους θα  είναι και η Dido, η δημοφιλής Βρετανίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός η οποία θα δώσει μία συναυλία, στις 22 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Αυτή θα είναι η παρθενική ζωντανή εμφάνιση στη χώρα μας για την τραγουδίστρια η οποία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία, το 1999, με την πρώτη κιόλας δισκογραφική της δουλειά, το «No Angel», που πούλησε 21 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως και παραμένει μέχρι σήμερα ο πιο εμπορικός δίσκος που ηχογραφήθηκε ποτέ από καλλιτέχνιδα της Βρετανίας!

Από εκείνο το πρώτο της άλμπουμ ξεχώρισαν αρκετά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες όπως τα «Here With Me», «Thank You» κ.α. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως εκείνη την περίοδο είχε αποσπάσει τα πιο 
σημαντικά ευρωπαικά βραβεία. Παράλληλα, είχε και μία υποψηφιότητα στα Όσκαρ για το τραγούδι της «If Rise» ενώ το 2019  τιμήθηκε με το βραβείο Ivor Novello για το σύνολο της μουσικής  προσφορά της. 

Παρά την επιτυχία της η Dido επέλεξε να μείνει για ένα χρονικό διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να μεγαλώσει τον γιο της. Επέστρεψε δυναναμικά το 2013 με νέο άλμπουμ το οποίο πήγε πολύ καλά ενώ το 2018 ανακοίνωσε την πρώτη περιοδεία της μετά από 15 ολόκληραχρόνια για την προώθηση του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Still on My Mind»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης