Ο Ivan Krastev τον Νοέμβριο στην Ελλάδα για τις «Διαλέξεις Thyssen»

Ο Ivan Krastev τον Νοέμβριο στην Ελλάδα για τις «Διαλέξεις Thyssen»

O συγγραφέας, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους της εποχής μας, θα βρεθεί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2018 αντίστοιχα

Ivan_Krastev_news_01
Ο Ivan Krastev, συγγραφέας του βιβλίου Μετά την Ευρώπη – Μετανάστευση, Εθνικισμός, Λαϊκισμός θα βρεθεί στην Ελλάδα στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του θεσμού «Διαλέξεις Thyssen».

Ο Ivan Krastev θα πραγματοποιήσει την ομιλία του με θέμα «The age of Imitation of Its Discontent: Απέτυχε η Ευρώπη; Ιστορικές και επίκαιρες ρωγμές στο ηπειρωτικό θεμέλιο» στις 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και στις 27 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Electra Palace Athens.

gsdgdsr45τ


O Ivan Krastev θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους της εποχής μας και ένας από τους κορυφαίους πολιτικούς συγγραφείς, γι’ αυτό και η ομιλία του που εντάσσεται στη δεύτερη διάλεξη της σειράς «Διαλέξεις Thyssen» με τίτλο «Η Ευρώπη ως κοινότητα δικαίου και κοινότητα αξιών» αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από τα αγγλικά στα ελληνικά και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους ενδιαφερόμενους.

Οι «Διαλέξεις Thyssen» είναι ένας θεσμός που σκοπό έχει να επιτρέψει σε νέους κυρίως ανθρώπους (φοιτητές και νέους επιστήμονες) να παρακολουθήσουν ένα κύκλο εισηγήσεων γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα που συνδέεται με την προστασία των θεμελιωδών αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος Fritz Thyssen της Γερμανίας για το χρονικό διάστημα 2017 – 2021 τη διοργάνωση των «Διαλέξεων Thyssen» έχει αναλάβει το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου (ΚΔΕΟΔ). Περισσότερες πληροφορίες για τις Διαλέξεις Thyssen στο www.cieel.gr και στο τηλέφωνο 2310 486901.

dgwghw


Κουβαλώντας το βίωμα του Βούλγαρου που έζησε σε νεαρή ηλικία την κατάρρευση της φαινομενικά αιώνιας Σοβιετικής Ένωσης, ο νυν πρόεδρος του Κέντρου Φιλελεύθερων Στρατηγικών στη Σόφια και μόνιμος εταίρος του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών Επιστημών στη Βιέννη είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους πολιτικούς επιστήμονες που μπορούν να διακρίνουν και να αξιολογήσουν το παρόν και το μέλλον της ευρωπαϊκής ιδέας. Τους στοχασμούς του σχετικά με την Ευρώπη και τις αξίες της μεταφέρει και στο βιβλίο με τίτλο Μετά την Ευρώπη (After Europe) που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης