Άρωμα γυναίκας στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαίρης Λαμπαδίτη

Άρωμα γυναίκας στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαίρης Λαμπαδίτη

Το βιβλίο αναφέρεται σ΄ένα κανάλι που κλείνει και περιγράφει τις ανατροπές στη ζωή των ηρώων και ιδίως η «μετάλλαξή» τους τα χρόνια της οικονομικής κρίσης

Mairi3__1_
Γυναικεία η «ματιά» , αμιγώς γυναικείο και το πάνελ της παρουσίασης του μυθιστορήματος της συναδέλφου μας στο «Πρώτο Θέμα» Μαίρης Λαμπαδίτη « Ένας γάμος και δέκα χωρισμοί» των εκδόσεων Ωκεανός.

Η Μαρία Χούκλη , η Μαρία Καρχιλάκη και η «δική μας» Νεφέλη Λυγερού μίλησαν άλλοτε με χιούμορ και ευαισθησία και άλλοτε με φιλοσοφική διάθεση για το μυθιστόρημα που «παρακολουθεί» τη ζωή μιας παρέας δημοσιογράφων «ξεφυλλίζοντας» ουσιαστικά και τις δικές τους εμπειρίες από το χώρο του Τύπου και της τηλεόρασης.

Το βιβλίο αναφέρεται σ΄ένα κανάλι που κλείνει και περιγράφει τις ανατροπές στη ζωή των ηρώων και ιδίως η «μετάλλαξή» τους τα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια γυναικοπαρέα που μοιράζεται ρεπορτάζ, έρωτες ,γάμους, διαζύγια και θανάτους . Τα κορίτσια του «γυαλιού» αγωνιούν να στεριώσουν σχέσεις τόσες ώρες που δουλεύουν , γοητεύονται από λάθος άντρες, όταν βρίσκουν τους σωστούς κάνουν οι ίδιες λάθη με αποτέλεσμα να χωρίζουν και να ξαναχωρίζουν.

Πολλοί συνάδελφοι ,φίλοι, εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ τίμησαν τη Μαίρη με την παρουσία τους χθες στο Polis Art ( Στοά Βιβλίου) εκφράζοντας τη χαρά τους που ένα ευχάριστο γεγονός ( γιατί συνήθως σε δυσάρεστα συναντιόμαστε πια) στάθηκε αφορμή να σμίξουν πάλι και να θυμηθούν τα παλιά. Καλοτάξιδο!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης