Σωτήρης Τσαφούλιας: Θεατρική επιστροφή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα του παράσταση

Σωτήρης Τσαφούλιας: Θεατρική επιστροφή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα του παράσταση

Πότε θα κάνει πρεμιέρα και ποιοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν

Tsafoulias_2
Σκηνοθέτης με ιδέες και προσεγγίσεις επί της ουσίας πρωτοποριακές, καλλιτέχνης που πίσω από την κάθε δουλειά του υπάρχει πάντα ένα συγκεκριμένο μήνυμα που θέλει να περάσει στο κοινό, πολίτης ευαισθητοποιημένος όσον αφορά στα θέματα που ταλανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο και την κοινωνία, ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποτελεί μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες παρουσίες στο εγχώριο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.
Tsafoulias_1
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στις πρόβες της νέας παράστασης που σκηνοθετεί
Μετά τον θρίαμβο του «Έτερος εγώ», που άφησε το δικό του, έντονο στίγμα στα κινηματογραφικά και τα τηλεοπτικά δρώμενα, έχει δώσει έμφαση την τελευταία διετία και στο θέατρο μυούμενος στην ιδιαίτερη αυτή καλλιτεχνική γλώσσα έκφρασης αλλά συνεχίζοντας να επιμένει στην εξερεύνηση του απέραντου ανθρώπινου σύμπαντος.

Για το τρίτο κατά σειρά θεατρικό σκηνοθετικό του εγχείρημα, τις πρώτες φωτογραφίες από το οποίο παρουσιάζει σήμερα το protothema.gr, επέλεξε το έργο της βραβευμένης με Emmy, Αμερικανής θεατρικής συγγραφέα, σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας Jane Anderson, «Η Αξία της Ζωής», που θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Pegy_Stathakopoulou
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, η Αθηνά Τσιλύρα και ο Βασίλης Ρίσβας συνθέτουν το πρωταγωνιστικό τετράγωνο της παράστασης η οποία πραγματεύεται τις διαφορετικές ανθρώπινες αξίες και πώς αυτές επιδρούν καταλυτικά στη ζωή του καθενός.
Tsafoulias_5
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με την Αθηνά Τσιλύρα
Το έργο διηγείται την ιστορία δύο γυναικών, οι οποίες συνδέονται με συγγενική σχέση και συναντιούνται μετά από καιρό έχοντας βιώσει, και οι δύο, μια μεγάλη απώλεια. Η συνάντησή τους φέρνει στην επιφάνεια κοινές μνήμες από το παρελθόν ενώ αποκαλύπτει και την εξέλιξη της καθεμίας αλλά και τις απόψεις τους σχετικά με το τι είναι σημαντικό και τι όχι.

Με ειλικρίνεια αλλά και με τις απαραίτητες δόσεις χιούμορ οι χαρακτήρες αποκαλύπτονται ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζεται η σημαντικότητα του δικαιώματος του κάθε ανθρώπου να αποφασίζει ελεύθερα τη μοίρα του.
Κλείσιμο
Tsafoulias_4
Οι πρωταγωνιστές της παράστασης Πέγκυ Σταθακοπούλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αθηνά Τσιλύρα και Βασίλης Ρίσβας στις πρόβες
Τη μουσική της παράστασης έχει συνθέσει ο Θοδωρής Οικονόμου, τα σκηνικά υπογράφει η Ηλένια Δουλαδίρη και τα κοστούμια ο Άγις Παναγιώτου.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη: 19:00
Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 18:30 & 21:00
Κυριακή: 20:00

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης