Σοφία Μανουσάκη: Το «εκρηκτικό» live της στη Σφίγγα... μετακομίζει στο Θέατρο Όροφως στην Πάτρα

Σοφία Μανουσάκη: Το «εκρηκτικό» live της στη Σφίγγα... μετακομίζει στο Θέατρο Όροφως στην Πάτρα

Μετά τις «sold out» εμφανίσεις στην Αθήνα, για μία και μοναδική εμφάνιση στην αχαϊκή πρωτεύουσα

sfigga2
Μία «καθηλωτική» εμφάνιση γεμάτη δυναμισμό, υψηλές εντάσεις, συγκίνηση, αλλά και... χορό επεφύλαξε η Σοφία Μανουσάκη στους τυχερούς θεατές που έσπευσαν στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα για να την απολαύσουν το περασμένο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου.

Σοφία Μανουσάκη – Τι Είναι Ν’ Αγαπάς | Official Visualiser


Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ξεσήκωσε το κοινό με τις ερμηνείες της, κάνοντας αίσθηση με τις εναλλαγές του ρεπερτορίου και της ερμηνευτικής της παλέτας, που κινήθηκε από έντεχνα και ποπ, μέχρι ντίσκο και τζαζ, αναδεικνύοντας μια χαρισματική και σπάνια μουσική προσωπικότητα, που «φωτίζει» τη σκηνή και κατακτά το κοινό.

Κλείσιμο
sfigga1


Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε, και το νέο της κομμάτι, «Τι είναι ν' αγαπάς» (Στέφανος Κορκολής/Γεράσιμος Ευαγγελάτος) σε μια ανεπανάληπτη ερμηνεία, που ανέδειξε η σπουδαία φωνή της, αλλά και μελωδίες από τον επερχόμενο δίσκο της, με τη συνοδεία έξι υπέροχων μουσικών.

Η... μελωδική συνέχεια για τη Σοφία Μανουσάκη και την ομάδα των μουσικών της, μετά τις «sold out» εμφανίσεις της στην Αθήνα, θα δοθεί στην Πάτρα, σε μία και μοναδική εμφάνιση στο Θέατρο Όροφως, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

sfigga3


Info
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης