Εθνική Λυρική Σκηνή: Μία επιπλέον παράσταση για την όπερα «Ντον Τζοβάννι»

Εθνική Λυρική Σκηνή: Μία επιπλέον παράσταση για την όπερα «Ντον Τζοβάννι»

Πότε θα πραγματοποιηθεί και πού μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια

Don_Tziovani
Καθώς τα εισιτήρια για τις πέντε πρώτες παραστάσεις της όπερας «Ντον Τζοβάννι» εξαντλήθηκαν, η Εθνική Λυρική Σκηνή  ανακοινώνει μία επιπλέον παράσταση, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στις 18.30. Το αριστούργημα του Μότσαρτ σε μουσική διεύθυνση Οντρέι Όλος και σκηνοθεσία Τζων Φούλτζεϊμς κάνει πρεμιέρα σήμερα, 21 Οκτωβρίου, και το οριστικό πρόγραμμα των παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής: 21, 23, 25, 27, 29 και 30 Οκτωβρίου 2022.  

Ντον Τζοβάννι | New trailer | Don Giovanni

 
Ο «Ντον Τζοβάννι» είναι μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την Όπερα του Γκαίτεμποργκ και τη Βασιλική Όπερα της Δανίας, η οποία υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) [www.SNF.org] για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.  
 
Στον ρόλο του τίτλου ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης και μαζί του οι υψίφωνοι Τσέλια Κοστέα (Ντόννα Ελβίρα), Μυρσίνη Μαργαρίτη (Ντόννα Άννα), Μιράντα Μακρυνιώτη (Tσερλίνα), ο τενόρος Βασίλης Καβάγιας (Ντον Οττάβιο), ο βαθύφωνος Πέτρος Μαγουλάς (Διοικητής),o μπασοβαρύτονος Γιάννης Γιαννίσης (Λεπορέλλο) και ο βαρύτονος Νίκος Κοτενίδης (Μαζέττο).  

Η προπώληση των εισιτηρίων για την επιπλέον παράσταση ξεκινά σήμερα, στις 9.00 το πρωί, στην ticketservices.gr και στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (2130885700, καθημερινά 9.00-21.00).  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης