Florence + the Machine: Αυτό είναι το νέο τους τραγούδι για τις ανισότητες ανδρών - γυναικών

Florence + the Machine: Αυτό είναι το νέο τους τραγούδι για τις ανισότητες ανδρών - γυναικών

Τί δηλώνει η τραγουδίστρια του γκρουπ για τις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να πάρει στα 30 της

F_or
Συγκρότημα με διθνή επιτυχία αλλά και από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού, οι  Florence + the Machine  επιστρέφουν στη δισκογραφία. Μια πρώτη γεύση μάλιστα από το νέο τους άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, μάς δίνουν μέσα από το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους με τίτλο «Κing».
Florence + The Machine - King


Πρόκειται για έναν διαλογισμό για τη γυναικεία ζωή, την οικογένεια και τη θηλυκότητα, ένα προσωπικό μανιφέστο για την υπέρβαση των ρόλων που καθορίζονται από το φύλο. Όλα αυτά εκφρασμένα μοναδικά μέσα από την παθιασμένη ερμηνεία της Florence, της χαρισματικής ερμηνεύτριας του γκρουπ. που ξεσήκωσε τους Έλληνες θαυμαστές της σε τρεις συναυλίες που έδωσε το 2019 στην Αθήνα.

Κλείσιμο
«Σαν καλλιτέχνης, ποτέ δεν σκέφτηκα ιδιαίτερα το φύλο μου. Απλά προχωρούσα με αυτό. Ήμουν εξίσου καλή με τους άνδρες και απλά έβγαινα και τους ανταγωνιζόμουν κάθε φορά» λέει η ίδια για να εξηγήσει αμέσως μετά: «Αλλά τώρα, σκεπτόμενη ότι είναι μια γυναίκα στα 30 και το μέλλον...ξαφνικά νιώθω ένα σκίσιμο της ταυτότητας και των επιθυμιών μου. Αισθάνομαι πως το να είσαι περφόρμερ και να θέλεις παράλληλα να αποκτήσεις οικογένεια μπορεί να μην είναι τόσο απλό για μένα όσο για τους άνδρες καλλιτέχνες. Είχα κατατάκει τον εαυτό μου σχεδόν αποκλειστικά μαζί με τους άνδρες περφόρμερ και για πρώτη ένιωσα πως έπεσε ένας τοίχος ανάμεσα σε μένα και τα είδωλά μου καθώς εγώ οφείλω να πάρω αποφάσεις που εκείνοι δεν χρειάστηκε να πάρουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης